DOLAR 32,5249 0.24%
EURO 34,9568 0.55%
ALTIN 2.432,12-0,25
BITCOIN 2036479-2,27%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ ile ATSO Arasında Protokol İmzalandı

AİÇÜ ile ATSO Arasında Protokol İmzalandı

ABONE OL
17:46 | 14 Kasım 2023 17:46
AİÇÜ ile ATSO Arasında Protokol İmzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) arasında, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarının kullanımına ilişkin protokol imzalandı. Protokol kapsamında, ATSO bünyesinde kurulacak olan Ağrı Ticaret Borsasının ihtiyacı olacak analizlerin Üniversitemiz Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarının alt yapısı kullanılarak sağlanması konusunda iş birliği yapıldı.

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ve ATSO Başkanı Saim Alpaslan tarafından imzalanan protokole göre hububat üretimi alanında Ağrı’daki çiftçilerin, ürettikleri ürünlerin yerinde ve değerinde satılabilmesi amacıyla ürün kalitesinin değerlendirilmesi AİÇÜ Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarında yapılmasına karar verildi.

AİÇÜ Rektörü yaptığı açıklamada Üniversitemiz ve ATSO arasında gerçekleştirilen protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu. Prof. Dr. Karabulut, Ağrı’nın sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan daha da gelişebilmesi için üniversite olarak çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

ATSO Başkanı Saim Alpaslan ise iki kurum arasındaki iş birliği dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Karabulut’a ve AİÇÜ personeline teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.