DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20642850,95%
Ağrı
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahmet Nazif Zorlu’nun Ağrı’daki delegeliğinin sırrı korunuyor!

Ahmet Nazif Zorlu’nun Ağrı’daki delegeliğinin sırrı korunuyor!

ABONE OL
17:30 | 26 Ekim 2023 17:30
Ahmet Nazif Zorlu’nun Ağrı’daki delegeliğinin sırrı korunuyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 yaşındaki “Genel Başkan Danışmanı” Avukat Ahmet Nazif Yücel, Kayseri İl Kongresi’nde delege olamayınca Ağrı’ya ısmarlama olarak delege yapılmıştı. Fakat üzerinden günler geçmesine rağmen kendisi sessizliğini koruyarak henüz bir açıklama yapmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs sonrası partisinin içinden yükselen ‘değişim’ seslerine karşı adımlar atmayı sürdürdüğü sırada birkaç danışmanını görevden almıştı. Görevden alınan danışmanlarının arasında yer alan, 23 Eylül’deki Kayseri İl Kongresi’nde tepkiler nedeniyle delege olamayan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin Koordinatörü Ahmet Nazif Yücel, Ağrı’dan Kurultay delegesi olmuştu.

İstanbul’daki ve Kayseri’deki listelerden delege seçilemeyen Ahmet Nazif Yücel’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun isteğiyle Ağrı’ya ısmarlama bir şekilde delege olduğu ise kulislerde konuşulan bilgiler arasında yer alıyor. Sürecin bu şekilde ilerlemesi ise Ağrılı vatandaşların kafasında soru işareti oluşturdu. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun neden Yücel’i Ağrı’da görevlendirdiğinin henüz bir açıklaması partililere de yapılmadı. CHP’nin Ağrı Teşkilatı’nda yapılmayan açıklamalar doğrultusunda da güven ortamının zedelendiği gelen bir diğer bilgi.

Aynı zamanda sık sık yut dışına seyahat gerçekleştiren, Türkiye’yi çeşitli zamanlarda tehdit eden Şii örgütünün çok önemli liderleriyle fotoğraflar çektiren Ahmet Nazif Yücel neden Kılıçdaroğlu tarafından Ağrı’ya delege yapıldı? Ahmet Nazif Yücel neden sessiz kalıyor? Kendisi hakkında çeşitli fısıltılar ortada dolanırken neden bir açıklama yapmıyor?

Kendisinin attığı adımların uğursuz olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Yücel’in Ağrı’da neden bulunduğunun bir an önce açıklanmasını istiyoruz. Hem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hem de Ahmet Nazif Yücel’in konuşulanları duymamazlıktan gelmeleri bir şeyi çözüme kavuşturmuyor. Sorulan soruların cevapsız kalmasının anlamsız olduğu da gözler önünde.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.