DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042607-2,23%
Ağrı
23°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrılı Sporcular madalyaları topladı!

Ağrılı Sporcular madalyaları topladı!

ABONE OL
15:57 | 09 Ağustos 2023 15:57
Ağrılı Sporcular madalyaları topladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun Çobanlı İskelesi’nde 02-07 Ağustos tarihleri arasında iller arası Muaythai Zafer Turnuvası’nda Ağrılı sporcular madalyaları topladı.

Gücü, dayanıklılığı ve teknik becerileri bir araya getiren etkileyici bir dövüş sporu olan Muaythai, genç yeteneklerin yetişmesine ve mevcut sporcuların yeteneklerini sergilemesine olanak tanıyor.

Samsun Çobanlık İskelesi’nde 02-07 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Muaythai Zafer Turnuvası’nda, Antrenörleri Yusuf Göksugüzel gözetiminde bulunan Ağrılı Muaythai sporcuları, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Turnuvanın yıldızlarından biri, Sibel Oruç oldu. Hem üst genç kategorisinde elde ettiği 2.lik hem de büyükler kategorisinde kazandığı 3.lük ile Oruç, teknik ustalığı ve mücadeleci ruhuyla adından söz ettirdi.

Aynı şekilde, Miraç Sarı minikler kategorisinde 1.lik ve yıldızlar kategorisinde 3.lük dereceleriyle göz doldurdu. Genç yaşına rağmen sergilediği profesyonellik ve disiplinle geleceğin parlak Muaythai yıldızları arasında yer alacağının sinyallerini verdi.

Azad Özhan ise turnuvada iki ayrı kategoride elde ettiği başarılarla adından söz ettirdi. Minikler kategorisinde 1.lik, yıldızlar kategorisinde 3.lük kazanan Özhan, Ağrı’nın Muaythai sahnesindeki yeteneklerini bir kez daha kanıtladı. Aynı şekilde, Muhammed Emin Gülçin ve Muhammed Ali İlkhan da 2.lik dereceleriyle turnuvadan ayrıldı, adeta savaşçı ruhlarıyla rakiplerine meydan okudular.

Furkan Keskin ve Serhat Keskin aldıkları 3.lük dereceleriyle turnuvayı onurlandıran diğer isimler oldu. Bu sporcular, azimleri ve çalışmalarıyla rakiplerine meydan okudular ve aldıkları derecelerle Ağrı’nın Muaythai yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdiler.

Toplamda 10 madalya kazanarak turnuvadan dönen Ağrılı Muaythai sporcuları, performanslarıyla göz doldurdu ve Ağrı’nın adını bu prestijli turnuvada duyurmayı başardılar. Özellikle minikler kategorisinde takım olarak elde ettikleri birincilik kupası, Ağrı’nın genç Muaythai yeteneklerinin gelecekte de başarılarla dolu bir yolculuk yapacağının işareti oldu.

Samsun Çobanlı İskelesi’nde gerçekleşen Muaythai Zafer Turnuvası, Ağrılı sporcuların ne kadar büyük bir çaba ve özveriyle çalıştığını gözler önüne serdi. Bu başarılar, Ağrı’nın Muaythai sahnesindeki yükselen ivmesini ve gelecekteki potansiyelini daha da güçlendirdi. Sporcuların gösterdiği performans ve azim, gelecek nesilleri motive edecek ve Ağrı’yı daha da büyük zaferlere taşıyacaktır.


İşte Ödüller ;

Sibel Oruç iki kategoride (üst genç 2.lik ve büyükler 3.lük)

Miraç Sarı iki kategoride (minikler 1.lik ve yıldızlar 3.lük)

Azad Özhan iki kategori (minikler 1.lik ve yıldızlar 3.lük)

Muhammed Emin Gülçin 2.lik

Muhammed Ali ilkhan 2.lik

Furkan Keskin 3.lük

Serhat Keskin 3.lük

Minikler kategorisinde il bazında takım olarak birincilik kupası ile ödüllendirildiler.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.