DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049294-0,87%
Ağrı
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrılı Prof. Dr. Çetin Kotan, vatandaşların gönüllerinde tahta kurdu!

Ağrılı Prof. Dr. Çetin Kotan, vatandaşların gönüllerinde tahta kurdu!

Ağrı ilimiz nüfusun kayıtlı sağlık alanında Ağrı’nın gururu olarak nitelendirilen Prof. Dr. Çetin Kotan, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

ABONE OL
12:41 | 04 Mart 2024 12:41
Ağrılı Prof. Dr. Çetin Kotan, vatandaşların gönüllerinde tahta kurdu!
3

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı ilimiz nüfusun kayıtlı sağlık alanında Ağrı’nın gururu olarak nitelendirilen Prof. Dr. Çetin Kotan, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Uzun yıllardır Van’da sağlık sektöründe hizmet vererek, dertlilere derman olabilmek için çalışmalarını gerçekleştiren Prof. Dr. Çetin Kotan, sadece hastaları değil bütün vatandaşlar tarafından canı gönülden seviliyor. Aslen Doğubayazıt ilçesine kayıtlı olan Prof. Dr. Kotan, sadece mesleki bilgisiyle değil, aynı zamanda insanlara olan sevgisi ve saygısıyla da gözler önünde.

Van’da uzun yıllardır görev yapan Prof. Dr. Çetin Kotan’ın sadece şifa dağıtmakla kalmadığını söyleyen vatandaşlar, onun aynı zamanda topluma da değer kattığını belirtti. Ağrı’nın gururu Prof. Dr. Çetin Kotan’ın her yaş grubundan insan tarafından sevgi ve saygıyla karşılandığını ifade eden vatandaşlar, “Özellikle Van’da yaşayanlar, onun adını duyduklarında güvenle ellerini uzatıyorlar ve sağlık sorunlarıyla ilgili çözüm arayışına girdiklerinde ilk olarak Prof. Dr. Kotan’ın kapısını çalıyorlar.

Prof. Dr. Çetin Kotan’ın varlığı, sadece bugünü değil, aynı zamanda geleceği de aydınlatıyor. Onun özverili çalışmaları, Ağrı ve Van halkının sağlık alanındaki geleceklerine umutla bakmalarını sağlıyor. Her geçen gün daha da büyüyen bir sevgi ve saygı dalgasıyla çevrili olan Prof. Dr. Kotan, şifa dağıtmaya devam ediyor.” dediler.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.