DOLAR 32,4589 -0.12%
EURO 34,7668 -0.65%
ALTIN 2.435,970,00
BITCOIN 2066583-1,37%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrılı minik bağışçı, harçlıklarını bağışladı!

Ağrılı minik bağışçı, harçlıklarını bağışladı!

ABONE OL
17:57 | 28 Şubat 2023 17:57
Ağrılı minik bağışçı, harçlıklarını bağışladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrılı minik bağışçı İkra Nur Turan, harçlıklarını içerisinde biriktirdiği kumbarasını ihtiyacı olan depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmak için Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı’nın Ağrı Şubesi’ne teslim etti.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve akabinde 10 ilimizin de etkilendiği depremlerin üzerinden haftalar geçmesine rağmen ülkemiz genelinde yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ağrı’da da yapılan yardım çalışmaları kapsamında, Ağrılı minik bağışçı İkra Nur Turan, harçlıklarını içerisinde biriktirdiği kumbarasını Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı’nın Ağrı Şubesi’ne teslim ederek afet bölgesindeki kardeşlerine gönderilmesini istedi.

Minik hayırsever İkra Nur Turan’ın babası Fırat Turan’ın konuyla alakalı yaptığı açıklamasında, “Kızım biriktirdiği parasını asla kimseyle paylaşmaz kimseye vermezdi kendisi için harcar bir şeyler alırdı. Bu fikri biz değil kendisi izlediği haber ve sosyal medyadan etkilenip Depremzedeler için vereceğini söyledi ve beni bu kumbarayı vermem için her gün arayıp bir an önce teslim edelim dedi bu vesileyle Ağrı umut kervanına teslim ettik.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.