DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2054533-1,79%
Ağrı
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrılı kardeşler ölü bulundu!

Ağrılı kardeşler ölü bulundu!

ABONE OL
14:59 | 04 Ekim 2023 14:59
Ağrılı kardeşler ölü bulundu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Sancaktepe’de önceki gün kaybolan ve yaşları 7 ile 11 arasında değişen Ağrılı üç kardeş, bir inşaatın su dolu temel çukurunda ölü bulundular.

Ağrılı oldukları bilinen ve İstanbul ili Sancaktepe Hilal Mahallesi’nde önceki gün sokakta oyun oynayan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşler kaybolunca ailesi polise başvurdu. Polisin iki gün boyunca çocukları aramasının üzerine Gülpembe Sokak üzerinde bulunan inşaattan gelen bir ihbar geldi. İnşaatın güvenlik görevlisinin çocuk cesedi gördüğü yönünde verdiği ihbarla polis ve itfaiye ekipleri, su dolu inşaat temelinde çalışma başlattı.

Başlatılan çalışma sonrasında 3 kardeşin cansız bedenlerine ulaşıldı. Olayın ardından açıklama yapan baba Ayvaz Sağın, olayda ihmal olduğunu ve davacı olacaklarını belirterek, “Okulun kamera kayıtlarına baktığımızda çocukların aşağıya doğru yöneldiğini gördük. Aşağıya gittiğimizde suyun yüzeyinde boğulmuş vaziyette 1 tanesini gördük. Umudumuz diğer çocukları bulmaktı. İtfaiye ekipleri geldi suyu çektiler, sular çekilince diğer 2 çocuğunda orada olduğunu gördük.

İhmal var. Oraya gittiğimizde kısa bir sac var. Topları düşmüş, topu alayım derken biri girmiş, diğerleri de peşinden girmiş. Üçü de boğulmuş. Gerekli yerlere şikâyette bulunacağım zaten. Orası okul, yaya yolu. Benim çocuklarım gitti, başkasının çocukları da var. Oradan bir sürü öğrenci geçiyor, kimse istemez çocuğunun böyle bir duruma düşmesini. Benim 3 çocuğum gitti. Peşini bırakmayacağız, davacı olacağız.

Orası alçak bir yer, bakılsa çocuğun suyun yüzeyinde olduğu görülüyor. Burada hiçbir şekilde önlem yok. Zaten gereken davayı da açacağım, bizim canımız yandı, kimsenin canı yanmasın. 2018 yılında da yüksek ateşten bir çocuğumuzu kaybettik, bu dördüncü çocuk oldu. Yapacak bir şey yok. Kader ama ihmal de var.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.