DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2054681-1,59%
Ağrı
23°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrılı İş insanı Nedim Erincik, Ağrılılara istihdam müjdesini verdi!

Ağrılı İş insanı Nedim Erincik, Ağrılılara istihdam müjdesini verdi!

ABONE OL
13:39 | 19 Ekim 2023 13:39
Ağrılı İş insanı Nedim Erincik, Ağrılılara istihdam müjdesini verdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de yüzlerce çalışanıyla sayısız başarılara imza atan ERİNCİK GRUP Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Nedim Erincik, 2024 yılında Ağrılı vatandaşlarımıza yeni istihdam kapılarını açarak doğup büyüdüğü Ağrı’ya duyduğu vefa borcunu ödeyeceğini duyurdu.

Ülke genelinde çeşitli illerde hem hastane kantini işletmeciliği hem de gıda sektöründe edindiği başarılarıyla adını duyuran ERİNCİK GRUP’un Yönetim Kurulu Başkanı olan İş insanı Nedim Erincik, Hürses Yayın Grubu Başkanı Nihat Aydın ile bir araya gelerek çeşitli açıklamalarda bulundu. Birçok alanda hizmet vererek istihdam sağlayan ERİNCİK GRUP’un başarılarının daim olmasını istediklerini belirten İş insanı Erincik, Ağrılı hemşerilerine de müjdeyi vermek istedi.

Başkan Nihat Aydın ile yaptığı görüşmede İş insanı Erincik, doğup büyüdüğü ve kendi açısından oldukça büyük vefa borcunun olduğunu söylediği memleketi Ağrı’ya üretime dayalı iş istihdamını getireceğini duyurdu. Gıda, inşaat, turizm, hayvancılık ve termal seracılık alanında ekibiyle birlikte çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Ağrı halkı tarafından da dürüst, ilkeli ve yardımsever kişiliği ile tanınan ERİNCİK GRUP Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Nedim Erincik, üzerinde çalışılan projelerin 2024 yılında Ağrılı vatandaşlar ile buluşturulacağını müjdeledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.