DOLAR 32,4736 0.11%
EURO 34,8821 0.38%
ALTIN 2.432,72-0,23
BITCOIN 2020596-2,67%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrılı genç yaşamına son verdi!

Ağrılı genç yaşamına son verdi!

ABONE OL
14:14 | 09 Eylül 2023 14:14
Ağrılı genç yaşamına son verdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşamlarını düzene sokmak için yasa dışı yollarla gittikleri deniz aşırı ülkelerde tutunamayan geçler yaşadıkları travmalar sonucu hayatlarını sonlandırıyorlar.

Son yıllarda içinde bulunduğu sosyo ekonomik nedenlerle Türkiye’nin en fazla göç veren ili olan Ağrı’dan yasa dışı yolarla Kanada’ya giden gençler yaşadıkları travmalar sonucu üzücü olaylara neden olmaya devam ediyor.

Ağrı ilimizden Kanada’ya yasa dışı yollarla giderek yaşamanı idame ettiren Ferhat Yaman yaşadığı bunalım sonucu yaşamına son verdi.

Edinilen bilgilere göre, 6 Eylül tarihinde sabah saatlerinde Toronto kentinde meydana gelen olayda, kardeşiyle birlikte Ağrı’dan Kanada’ya çalışmak için yasa dışı yollardan giden Ferhat Yaman intihar etti. Yaman’ın cansız bedeni, birlikte yaşadığı kardeşinin işe gitmek için malzeme almaya gittiği depoda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ferhat Yaman’ın yaşamını yitirdiğini belirtti.

Olayın yaşandığı bölgenin savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Ferhat Yaman’ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı ve yapılacak otopsi işlemlerinden sonra cenazesi Ağrı’ya gönderilecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.