DOLAR 32,3998 -0.12%
EURO 34,7861 0.11%
ALTIN 2.434,92-0,14
BITCOIN 2019591-2,67%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’daki şehir magandaları iş başında!

Ağrı’daki şehir magandaları iş başında!

ABONE OL
09:27 | 09 Temmuz 2023 09:27
Ağrı’daki şehir magandaları iş başında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı ilimiz Doğubayazıt ilçesinde husumetli iki grup arasındaki biri ağır iki kişinin yaralandığı kavgada 5 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Ağrı ilimiz Doğubayazıt ilçesi Ahmed-i Hani Mahallesi Burhan Dumlu Caddesi’ndeki markette husumetli iki grup arasında çıkan kavgada haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgada yaralanan Ali G. ve Ahmet G, ambulansla Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ali G, ilk müdahalenin ardından Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kavga anı, iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildiği kavgada, minibüsten inen kar maskeli grubun markette bir kişiyi sopalarla darbedip ayrıldığı görülüyor. Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında kavgaya karıştıkları öne sürülen şüphelilerin bir adreste buluştukları belirlendi.

Ağrı İl Özel Harekât ve Terörle Mücadele ekiplerinin desteğiyle adrese operasyon düzenleyen polis, bir tabanca, kavgada kullanıldığı tespit edilen 5 sopa ile bahçe duvarının dışında iki cep telefonu buldu. Şüphelilerden A.G, E.G, O.T, İ.U. ve Y.G’yi gözaltına alan ekipler, firari 5 zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 zanlı, Doğubayazıt Adliyesi’ne sevk edildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.