DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20721291,38%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’daki öğrencilerin hayalleri gerçek olacak!

Ağrı’daki öğrencilerin hayalleri gerçek olacak!

ABONE OL
11:20 | 09 Kasım 2023 11:20
Ağrı’daki öğrencilerin hayalleri gerçek olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öz Sağlık- İş Sendikası, bünyesinde kurduğu üniversiteye hazırlık kursu ile Ağrı’da okumaya ve üniversite sınavına hazırlanmaya maddi durumları yeterli olmayan birçok öğrencinin hayallerinin gerçekleştirebilme yolunda vesile olmaya devam ediyor.

Ağrı’da 2021 yılında bir ilke imza atarak maddi durumu yetersiz olan öğrenciler için hizmet binalarında derslikler kurup öğrencilere üniversiteye hazırlık kursu imkanı sağlayan Öz Sağlık İş Sendikası, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Kursa 6 öğrenciyle başlayan sendika, öğrenci ve ailelerden gelen yoğun talep üzerine kontenjanı arttırarak daha fazla öğrenciye ulaştı. Maddi sıkıntılar nedeniyle eğitim göremeyen öğrenciler, gönüllü öğretmenler ve üniversite öğrencilerinin verdiği dersler ile üniversite hayallerine kavuşabilmek için azimle çalışmaya başladı. 2021 yılından beri sendika bünyesinde verilmeye başlanan hizmet sayesinde çok sayıda öğrenci hukuk, tıp ve birçok alanda üniversiteye sıralarında yer aldı.

Öz Sağlık- İş Sendikası Ağrı Şube Başkanı Hakan Yıldırım, sendika bünyesinde kurduğu üniversiteye hazırlık kursu ile maddi durumu elverişli olmayan öğrencilerin hayallerini gerçekleştirebilmek adına farkındalık oluşturmak ve örnek olmak istediklerini vurguladı. Başkan Yıldırım yaptığı açıklamasında, “2020 yılı içerisinde başlamış olduğumuz sendikacılık hayatı içerisinde 2021 yılı profesyonel anlamda sendikacılığa başladıktan sonra sendikamız içerisinde gençlik komitemizin uygun görmüş olduğu ve kendine göre hazırlamış olduğu, projeyle hayata geçmesini istediğimiz sendikamızın kendi binasında öğrencilere ders veya dershane amaçlı destek konulu hizmetimizi hayata geçirmiş olduk. Tabii bu hizmeti yaparken istişareli halde hem yöneticilerimiz ile hem de bu konuyu ele alacak kardeşimiz gençlik komite başkanımız ile birlikte iyi bir stratejiyi ele alarak kendi ilimizde iyi bir imza attık.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.