DOLAR 32,4758 -0.04%
EURO 34,7564 -0.63%
ALTIN 2.442,420,27
BITCOIN 20938151,25%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’daki Kazada Yaşamlarını Yitirenlerin İsimleri Belli Oldu

Ağrı’daki Kazada Yaşamlarını Yitirenlerin İsimleri Belli Oldu

ABONE OL
20:32 | 07 Kasım 2022 20:32
Ağrı’daki Kazada Yaşamlarını Yitirenlerin İsimleri Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’nın Tutak ilçesinde meydana gelen Van Yolu firmasına ait otobüs kazasında yaşamını yitiren Ağrılı vatandaşların kimlikleri belli oldu.

Bugün öğlen saatlerinde Ağrı’nın Tutak İlçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri netlik kazanmaya başladı.

Van Yolu firmasına ait yolcu otobüsü bugün saat 13:30 sularında Patnos’tan Tutak’a doğru seyir halindeyken Kuş Tepesi denen mevkide aracın freni boşaldı.

Araçta bulunan yaralı yolcunun anlattıklarına göre Kuş Tepesi mevkinde araçta kıvılcımlar oluştu yolcuların araç sürücüsüne ne olduğunu sorduğunda Şoför’ün yolcuları aracın ön kısmından uzaklaşmaları yönünde tembihlediği ve frenin boşaldığını söylediği öğrenildi.

Rampa aşağı hızla ilerleyen freni boşalmış otobüs karşı şeritten gelen iki kamyona çarparak durabildi. Çarpışmanın etkisiyle yolcu otobüste başlayan yangın daha da büyüdü ve iki kamyon da otobüsle birlikte alev aldı. İlk belirlemelere göre otobüste 18 yolcu ve 3 mürettebat olduğu belirlendi.

Olay yerine intikal eden lurtarma ekiplerinin müdahalesi sonrası 7 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği görüldü.Yaralı 18 kişide ambulanslarla çeşitli hastanelere götürüldü

Kazada otobüsteki yolculardan Cevher Dayan, Zübeyde Çiftçi, Savaş Çemrek, İbrahim Yiğit, Süleyman Özel ve ismi öğrenilemeyen bir yolcu ile Sabahattin Kapıcı ve Hakan Çelik isimli yaralılar Ağrı Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı Eyüp İlter ve Orhan Uyumaz Patnos Devlet Hastanesi’ne yine yaralılardan Onurcan Elçi, Zehra Duman, Mehmet Latif Işık ile Gürgün Özbek Hamur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otobüste yaralılardan Yusuf Durmaz ve Zeynep Durmaz ile Ali Eren ve Serhat Kısa da Tutak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin tamamının kimlik bilgileri henüz netlik kazanmamışken yaşamını yitiren yolculardan 3 kişinin Patnos nüfusuna kayıtlı ve araca Patnos’tan binen yolcular oldukları öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren Ağrılı 3 ismin Eşref Tutak, Emrah Solmaz ve Ebrar Tatlı olduğu öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.