DOLAR 32,5763 0.26%
EURO 34,9661 -0.03%
ALTIN 2.445,800,41
BITCOIN 20982500,27%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da “Zekat Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı

Ağrı’da “Zekat Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı

ABONE OL
17:55 | 07 Mart 2022 17:55
Ağrı’da “Zekat Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Müftülüğü, personele yönelik “Zekat Bilgilendirme Toplantısı” düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliği ile zekat konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve zekat bilincinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla “Zekat Bilgilendirme Toplantıları” düzenleniyor.

Bu kapsamda Ağrı İl Müftülüğü tarafından İbrahim Çeçen Üniversitesi Selçuklu Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Özcan Gökçebay konuşmacı olarak katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Ağrı İl Müftü Vekili Murat Sarı, zekat ibadetinin önemine dikkat çekerek “Diğer ibadetlerde olduğu gibi Zekat ibadeti konusunda da halkımızı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek bizlerin görevidir.” dedi.

Başkanlık Müşaviri Gökçebay, Başkanlığın zekat hizmetleri hakkında katılımcılara bilgi vererek, “Diyanet İşleri Başkanlığımız güvenilir bir kurumdur. Toplumumuz diyanete güvenir. Çünkü Diyanet İşleri Başkanlığının hizmet politikasında insanları dışlama, ötekileştirme yoktur. Biz insanları kucaklayan, her kesime hitap eden, bütünleştirici ve birlik beraberliği sağlayıcı bir tarzla hizmet yürütürüz. Dolayısıyla herkes bizim muhatabımızdır.

Başkanlığımızın zekat konusunda titizlikle yürütülen çalışmaları var. Bizler yürütülen çalışmaları hakkıyla anlattığımızda vatandaşımızın teveccühünü hepimiz göreceğiz. Bizler bu hayra çağırma yolculuğunun birer neferiyiz. İnşallah temel misyonumuzda bu olacaktır.” dedi.

Konferans, Müftü Vekili Sarı ve İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı’nın, Gökçebay’ a ‘İshak Paşa Sarayı’ tablosu hediye etmesiyle sona erdi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.