DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046520-2,60%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da toplu ulaşıma bir zam daha geldi!

Ağrı’da toplu ulaşıma bir zam daha geldi!

ABONE OL
18:22 | 05 Eylül 2023 18:22
Ağrı’da toplu ulaşıma bir zam daha geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugünkü Ağrı Belediyesi meclis toplantısında HDP Belediye Meclis Üyelerinin ret kararına rağmen, AK Parti Belediye Meclis üyelerinin oy çokluğuyla şehir içi ulaşım ücretleri 5 TL’den 8 TL’ye yükseltildi.

Ülke olarak ekonomik yönden zorluklardan geçtiğimiz bu dönemde Ağrı ilimizin ekonomisine de darbe vurulmaya devam ediliyor. Tarım ve hayvancılıkla geçinen ilimizde toplu ulaşıma 2 ay sonra tekrar bir zam daha yapıldı. Ağrı Belediyesi Meclis toplantısında alınan yeni kararla şehir içi ulaşımda indirimli biletlerin fiyatı 3 TL’den 5 TL’ye, tam biletlerin ise 5 TL’den 8 TL’ye yükseltildi.

Vatandaşlarımız düşünülmeden yapılan bu zamların yarından itibaren hayata geçirileceği öğrenilirken, haberi alan vatandaşlarımız iki ay arayla yapılan bu zamlara oldukça tepki gösterdi. Özellikle okulların açıldığı ve şehrimizi üniversite olarak tercih eden öğrencilerimizin ilimize yerleşim yapacağı bu dönemde yapılan zamlar oldukça sert yorumlarla karşılandı.

Vatandaşlarımızı temsil edenlerin vatandaşların yararını gözetmeden hareket etmeleri ve yeni zamlara kucak açmaları gelecek dönemde bizleri nelerin beklediği konusunda da endişelendirmeye devam ediyor. Atılan bu adımların ise yetkililer tarafından incelenerek gerekli önlemlerin alınması vatandaşlarımız ve bizlerin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.