DOLAR 32,4855 -0.04%
EURO 34,7889 -0.55%
ALTIN 2.440,960,21
BITCOIN 2075709-1,33%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da toplam 2020 öğrenciye yardım yapıldı

Ağrı’da toplam 2020 öğrenciye yardım yapıldı

ABONE OL
17:12 | 26 Ocak 2022 17:12
Ağrı’da toplam 2020 öğrenciye yardım yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da başlatılan ‘Kışlık Kıyafet Yardımı’ kampanyası kapsamında toplanan mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri köyde yaşayan çocuklara hediye edildi.

Ağrı Gençlik ve İl Spor Müdürlüğü personeli Lütfi Yiğit, kış mevsiminin zor geçtiği Taşlıçay ilçesine bağlı Aşağı Toklu Köyü’ndeki öğrencileri sevindirmek için çalışma başlattı. Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polislerden bot desteği alan Yiğit, ülkenin farklı bölgelerinden hayırseverlerin de yardımıyla mont, spor ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri topladı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir ile birlikte köy okulunu ziyaret eden Lütfi Yiğit, öğrencilere pizza ve yaş pasta ikram ettikten sonra kışlık kıyafetlerini hediye etti. Büyük mutluluk yaşayan öğrencilere müzik dinletisi de sunuldu. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, yarıyıl tatilinin ilk günlerinde öğrencilerle bir araya geldiklerini söyledi.

Öğrencilerin hediyelerle çok mutlu olduğunu ifade eden Kökrek, “Hayırsever bir mimar arkadaşımızın çalışmaları kapsamında okulumuzda öğrencilerle bir araya geldik. Öğrencilere karne hediyesi oldu. Hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kampanyayı düzenleyen Lütfi Yiğit ise çocukları mutlu etmenin en büyük amaçları olduğunu belirterek, “Son bir yılda 61 köy okuluna gittik. Bugünle birlikte toplam 2020 öğrenciye çeşitli yardımları ulaştırdık. İnşallah güzel insanlarla daha çok öğrenciye ulaşacağız. Çocukların ihtiyacı olan ne varsa onları hediye ettik. Hava sıcaklığının sıfırın altında 30 dereceleri gördüğü bu bölgede, öğrencilerin yaşadığı sevinç içimizi ısıtıyor. Hedefimizde 20 köy okulu daha var ve inşallah o öğrencilere de ulaşacağız.” Belediye Başkanı Taşdemir de hayırseverlere teşekkür etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.