DOLAR 32,4429 -0.15%
EURO 34,7993 -0.52%
ALTIN 2.450,080,59
BITCOIN 20756211,33%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Verildi

Ağrı’da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Verildi

ABONE OL
17:07 | 18 Mart 2022 17:07
Ağrı’da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valiliği, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü münasebetiyle şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenledi.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Burçin Uysal Öğretmenevinde düzenlenen yemek programında şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizle bir araya geldi.

Ağrı Valisinin yanı sıra 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Serhat Kasalak, Belediye Başkan V. Reşit Acarbay, Cumhuriyet Başsavcısı Mehdi Can, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutan V.  Albay Metin Günal, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla; şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemek Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Varol, “Çanakkale Zaferi sıradan bir zafer değildir; ecdadımızın canıyla, kanıyla ve imanıyla yazdığı bir destandır. Ecdadımız ortaya koyduğu mücadele ile sadece kendi tarihinde yeni bir sayfa açmamış, aynı zamanda dünya tarihinin de değişmesine vesile olmuştur. Milli birlik ve beraberliğimiz ile canımız da dahil olmak üzere sahip olduğumuz her şeyi feda etme noktasında gösterdiğimiz irade sayesinde bin yıllık mücadelemizde tüm zorlukları aşarak bugünlere gelebildik. Ecdadımızdan aldığımız güç ile bundan sonrasında da aynı irade ve duygularla karşılaştığımız her türlü zorluğu aşacağımıza olan inancımız tamdır.” dedi.

Program, yemeğin ardından şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden gazilerimiz için yapılan dua ile sona erdi.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.