DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20755141,40%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da sağanak yağış vatandaşları zorladı!

Ağrı’da sağanak yağış vatandaşları zorladı!

ABONE OL
20:48 | 02 Ekim 2023 20:48
Ağrı’da sağanak yağış vatandaşları zorladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da havaların soğumasıyla birlikte sağanak yağışın etkili olmaya başladı. Sağanak yağışın altında kalan şehirde, vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Ağrı ilimizin sağanak yağışın etkisi altında kalmasıyla birlikte, vatandaşlar ve sürücüler zor durumda kaldı. Yağış nedeniyle bazı yollarda su birikintileri oluştu ve trafik akışı aksadı. Ağrı Valiliği, vatandaşları sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

Ağrı’da gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağış, kent merkezinde etkili oldu. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ıslanmamak için çevredeki iş yerlerine ve duraklara sığındı. Bazı vatandaşlar ise şemsiye ve yağmurluk kullanarak yağıştan korunmaya çalıştı. Yağışın şiddetini arttırmasıyla birlikte kentteki bazı yollarda su birikintileri oluştu. Trafik akışında da aksamalar yaşandı.

Ağrı Valiliği, Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısına dikkat çekti. Valilikten yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde 03.10.2023 Salı günü için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılmıştır. Vatandaşlarımızın muhtemel sel, su baskını, yıldırım düşmesi, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları hususu önemle duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.