DOLAR 32,5689 0.13%
EURO 35,0030 -0.11%
ALTIN 2.441,490,23
BITCOIN 20962890,35%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da Personel Alımı

Ağrı’da Personel Alımı

ABONE OL
15:14 | 02 Haziran 2022 15:14
Ağrı’da Personel Alımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı kapsamında güncel olarak resmi gazete üzerinden açıklamış olduğu duyurular ile kendi bünyesinde faaliyet gösteren taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 25 şehirde toplam olarak mesleki uygulama sınavı ile 25 tercüman alımı yapacağını açıkladı.

Alım yapılacak şehirler arasında Adıyaman, Ağrı, Bitlis, Bolu, Düzce, Edirne, Elazığ, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Mardin, Muş, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Van, Yozgat ve Zonguldak illeri yer alıyor.

Son müracaat tarihi itibariyle Yükseköğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve işlemlerin güncelliğini takip etmesi ve gerekli raporları hazırlaması gerekmekte.

18 ile 65 yaş aralığında olmak, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak ve analiz ve raporlama becerileri gelişmiş olması gerekmekte.

Türk İşaret Dili Sisteminin Oluşturulması ve Uygulanmasına Yönelik Usul ve Esasların Belirlenmesine İlişkin Yönetmelik kapsamında alınmış işaret dili tercümanlığı yapacak seviyede işaret dili bildiğini gösterir belge veya sertifika sahibi olmak ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

KPSS P(3) B grubu puan türünden geçerli en az 60 puanı olmak, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve danışmanlık faaliyeti çerçevesinde risk değerlendirme çalışmalarının yapması gerekiyor.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.