DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2034235-3,12%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AĞRI’DA  PASİFİK TELEKOM  İNTERNETTE SINIR VE KOTAYI KALDIRDI

AĞRI’DA  PASİFİK TELEKOM  İNTERNETTE SINIR VE KOTAYI KALDIRDI

ABONE OL
18:51 | 04 Şubat 2021 18:51
AĞRI’DA  PASİFİK TELEKOM  İNTERNETTE SINIR VE KOTAYI KALDIRDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da Ultra  Limitsiz İnternet  ve Sabit Telefonda Yeni Bir Dönem

Yaklaşık üç ay gibi bir süredir Ağrıda hiç alışık olmadığımız Sabit Telefon ve İnternet Hizmetlerinde yeni bir ÇIĞIR açıldı. Şehirde ilk dillendirildiği günden beri konu ‘DOĞU VE GÜNEY DOĞUYA HİZMET ‘ Olunca bölge halkı olarak bu güne kadar yaşamış olduğumuz nahoş tecrübeler bizi de ön yargı ve ‘’acaba’’ hissi ile baş başa bıraktı lakin bu kez öyle değil.

Ülke geneli okuyucularımıza doğru bilgiyi ulaştırma sorumluluğumuz konuyu tüm detayları ve muhatapları ile araştırma zorunluluğu doğurdu. Fakat gördük ki bu kez gerçekten Hizmet alan kullanıcılarda yaratılan memnuniyet duygusu ÇIĞIR Açtı ifademizi doğrular nitelikte. Tamamen yerli bir sermaye olan PASİFİK TELEKOMİNİKASYON HİZMETLERİ Ülke Distribütörü ÇAMKIRAN GROUP Unvanlı Firmanın Ağrı İl Bayisi KARAL TELEKOMİNİKASYON Ticari karlılıktan ziyade Şehrimizde ve bölgemizde En iyi kalitede hizmeti en uygun fiyatlara sunarak Sektördeki kemikleşmiş Tekelciliği yıkmayı Hedef edinmiş.

Telekomünikasyon hizmetleri özelleştirildiği tarihten itibaren Ülke geneli hizmet sunan ana hizmet sağlayıcı bu firma bu güne kadar uzun yıllardır standart üstü kalitede hizmet sunduğu Kamu Kurumları, Yerel Yönetimler, Özel Sektör ve Bireysel Kullanıcılarından oluşan Referans bilgileri de öyle küçümsenecek boyutta değil.
Ağrı ilimizin ve bağlı ilçelerimizde de artık kronikleşmiş gider kalemlerinden olan ve maalesef ki harici bir alternatif olmadığı için çok yüksek bedellere ağır aksak almış olduğumuz Sabit Telefon ve İnternet hizmetlerini VIP Hizmet kalitesinde ve çok daha uygun fiyatlara alabileceğiz.

Ağrıda yeni olmalarına rağmen AĞRI İl Bayisi KARAL TELEKOMİNİKASYON Üzerinden Ağrı Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün, Doğubayazıt İlçe Belediyemizin, Diyadin İlçe Belediyemiz ve Kaymakamlığımızın, Hizmetlerini sunmaya başlayan firma Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası ve Ağrı Esnaf ve Sanatkârlar Birliği ile de hem merkezlerinde kullandıkları hizmetler hem de kayıtlı tüm üyelerinin Sabit Telefon ve İnternet hizmetlerini şu an aldıkları bedelin %60 – % 70 oranında daha uygun fiyata ve çok daha kaliteli sunma protokolü imzaladı. Bunun yanında bölgede markalaşmış özel okullarımızın, özel hastanemizin ve sektöründe marka yapmış birçok firmanın da hizmetlerini sunmaya başlayan İL Bayisi KARAL TELEKOM Yetkilileri 100’den Fazla bireysel kullanıcıya da aktif hizmet sunduklarını belirtti.

Şehrimiz ve ilçelerimizde bulunan diğer kamu kurumlarımızla da protokol aşamasında olduklarını belirten PASİFİK TELEKOM – ÇAMKIRAN GROUP Bölge Müdürü Murat ÇAMKIRAN Bey ve İL Bayisi KARAL TELEKOM Firma yetkilileri Özellikle kurumlarımızda 16 Mbps. Hızında internet 190 TL. Civarında kullanılırken aynı hizmetin bizdeki fatura bedeli tüm vergiler dâhil 67,90 TL. Aldıkları 500 Dakikalık Ses hizmetine ödedikleri bedel 75- 80 TL. Civarında iken biz 500 Dakikalık HER YÖNE KULLANIM PAKETİNİ 34,90 TL. Sunmaktayız dedi.

Bölgemizde bulunan çevre illerimizde de yıllardır hizmet sunan PASİFİK TELEKOM Valilikler, İl Sağlık Müdürlükleri, İl gençlik ve Spor Müdürlükleri, Kaymakamlıklar, Emniyet

Müdürlükleri, Adalet Sarayları, Şehir ve İlçe Belediyeleri, Müftülükler Barolar, TSO. ESOB, MÜSİAD, Ticaret Borsaları, gibi birçok yapıya hizmet sunuyor olduklarını fakat ağrının il merkezi ve ilçelerinin genelinde yaşanan alt yapı sıkıntısını da çözmek adına bir projelendirme çalışması başlattıklarını belirtti. İl Merkezi ve ilçelerdeki alt yapı yenileme hizmetlerinin tahmini Toplam maliyeti 30.000.000 TL. Gibi bir rakama tekabül edecek olmasına rağmen gerekli bu finansın tamamının PASİFİK TELEKOMİNİKASYON – ÇAMKIRAN GROUP Tarafından finansa edeceği ve hatta Doğubayazıt İlçemize bağlı 85 köyümüzün alt yapı hizmetlerinin İlçe AK Parti başkanımız önderliğinde köy muhtarlarımızla yapılan istişare toplantısını tamamlayıp projeyi en kısa sürede hayata geçirmeyi planladıklarını belirttiler.

Bugüne kadar alıştıklarımızın dışında bir hizmet anlayışı ile abonelerinin memnuniyetine odaklanmış, PASİFİK TELEKOM – ÇAMKIRAN GROUP Bölge Müdürü Murat ÇAMKIRAN Bey ve İL Bayisi KARAL TELEKOM Firma yetkilileri ile yaptığımız görüşmede, sadece Doğu, Güneydoğu Anadolu bölgesine Sunacakları hizmet ve yapacakları yatırımlarla değil Ülkede geneli sunmuş oldukları hizmetlerin tamamında iddialı olduklarını belirttiler. Neden bu kadar iddialı olduklarını ve bize kendilerinden söz etmelerini istedik, Murat Çamkıran;

Kamu Kurumları, Yerel yönetimler, STK.lar, Özel sektör ve Bireysel kullanıcılara hizmet sunmakta olan PASİFİK TELEKOMİNİKASYON HİZMETLERİ Olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi kapsamında Erzurum, Kars, Van ve nihai Ağrı ilimiz bünyesindeki öncelikle Kamu ve Yerel yönetimlerimize artık kronikleşmiş olmazsa olmaz bu gider kalemlerini hali hazırda tedarik ettiklerinden %50 hatta %70 varan oranlarda daha uygun maliyet ile hiç bir teknik alt yapı ve numara değişikliği olmadan sağlayacak olmanın heyecanı ile büyük çaba ve özveri içindeyiz, diyerek bir solukta heyecanını dile getirirken, sözlerini şöyle sürdürdü;

PASİFİK TELEKOMİNİKASYON HİZMETLERİ ” BİLGİ TEKNOLOJİ VE İLETİŞİM BAŞKANLIĞININ 05/11/2008 Tarihli ve 5809 sayılı Elektronik Haberleşme( EHK ) Kanununa dayanarak hazırlanan 28/05/2009 tarihli ve 27241 sayılı resmi gazetede yayımlanan Elektronik haberleşme sektörüne ilişkin yetkilendirme yönetmeliği gereğince AİH./ İSS ve SMŞH Sunmak üzere Sayısı sınırlandırılmayan kullanım hakkı yetki belgesinde yer alan numaralar tahsis edilerek STH. Ve ADSL / VDSL / FİBER / METRO Ve UÇTAN UCA İnternet hizmetleri sunmak ve Alt yapı döşemek üzere yetkilendirilmiş olup, Telekomünikasyon iletişim Başkanlığına veri aktaracak teknik altyapı hizmeti sunma yetkisi ile hizmet vermektedir. Ve yine aynı hak ve yetkilendirmede belirtildiği üzere Tüm kamu kurumlarına, Ve Özel işletmelere doğrudan hizmet sunma yetkisine sahip olup, %100 Yerli öz sermaye kaynaklı güçlü bir kuruluş olduğunun altını çizdi..

ÇAMKIRAN: Bugüne kadar var olan telekomünikasyon sisteminin abonelere sık sık sorunlar yaşattığı, altyapının yeterli verimliliği sağlamadığı Hizmet alan abonelerin harici bir alternatif olmadığı için ağır aksak alınan hizmetten dolayı hizmet aldıkları şirketler le karşı karşıya kaldıkları sıkıntı ve sorunların yaşandığı, bölgenin her yerinde çekmeyen internet hizmeti için oldukça yüksek fiyatlar ödeyen aboneler için şimdi, ” %100 Yerli öz sermaye kaynaklı güçlü bir kuruluş olan ”Pasifik Telekomünikasyon Hizmetleri ve Ülke Distribütörü Çankıran Group” Türkiye’nin her köşesinde, ister şehirde, ister köyde olsun, tüm abonelerine VIP hizmeti sunuyor.

Bakın: Finansmanı ÇAMKIRAN GROUP – PASİFİK TELEKOMİNİKASYON tarafından karşılanmak üzere Doğubayazıt ilçemize bağlı 85 köyümüze Fiber İnternet altyapısı çekmek için Muhtarlarımızla geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdik ve buraya yapılacak toplam yatırım bedeli 10.000,000 TL civarı olacaktır biz gerçekten yeni bir çığır açıyoruz.

Burada pek çok görüşmeler yaptık, protokoller imzaladık, bildiğiniz gibi şu an ağır bir kış yaşıyoruz, inşallah iki aya kadar alt yapı yenileme hizmetleri için sahaya iniyoruz kazı çalışmalarına başlayarak fiber internet alt yapısını oluşturacağız ve alt yapı olmadığından kaynaklı hizmet alamayan abonelerimize hizmet vermeye başlayacağız.

Ağrı ilçe ve köylerimizde sunacağımız hizmetten yaralanmak isteyen Kurum ve Kuruluşlar, STK’lar ve bunlara bağlı olan birimleri, üyeleri ve bireysel abonelerimizle şimdiden geniş bir aile olma yolunda hızla ilerliyoruz, öncelikle bizlere İlinizde gösterilen misafirperverlik için kalbi şükranlarımı sunuyorum.
Ağrı il ve İlçelerimizde hizmet almak isteyen Kurum, STK. Firma yetkililerimizin Bireysel kullanım talep eden bireylerin 0472 215 04 98 – 0531 223 23 39 – 0850 430 04 04 Numaralarından Ağrı İl BAYİMİZ KARAL TELEKOMİNİYASYON Firması ile irtibata geçip İlimize özel paket fiyat ve hizmetlerimiz, Ağrı ilimizde hizmet sunmuş olduğumuz tüm referanslarımız ile alakalı detaylı bilgi alabilirler dedi.
HÜRSES Ailesi Olarak Bölgemiz ve Ağrı ilimize sundukları ve sunacakları hizmetlerden dolayı kendilerine çok teşekkür eder, Hizmetlerinin halkımıza yakışır kalite ve standartlarda uzun süreli sürdürülür olması ümidi ile AĞRIMIZA HOŞ GELDNİZ DER, Başarılarının devamını dileriz.

Özel Haber: Gönül Özkılıç

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.