DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047907-1,34%
Ağrı
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da Mesleki Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ağrı’da Mesleki Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

ABONE OL
16:20 | 12 Ekim 2023 16:20
Ağrı’da Mesleki Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz’ün başkanlığında, ildeki mesleki ve teknik eğitim çalışmalarının değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, ilçe milli eğitim müdürleri ve meslek eğitimden sorumlu şube müdürleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Karagöz, mesleki ve teknik eğitimin önemine vurgu yaparak, bu alanda yapılan çalışmaların ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağladığını belirtti. Karagöz, mesleki ve teknik eğitimin kalitesini artırmak için eğitim programlarını, fiziki imkanları, öğrenci merkezli eğitimi, iş birliği olanaklarını ve iyi uygulamaları sürekli geliştirdiklerini ifade etti.

Toplantıda, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir sunumla, il genelinde yürütülen mesleki ve teknik eğitim projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. Sunumda, eğitimde fırsat eşitliği, erişim, araştırma geliştirme, saha çalışmaları, meslek kuruluşlarıyla iş birliği gibi konulara değinildi. Toplantının son bölümünde ise katılımcılardan gelen soru ve görüşler alındı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.