DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20768531,32%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da binin üzerinde büyükbaş kesildi!

Ağrı’da binin üzerinde büyükbaş kesildi!

ABONE OL
20:45 | 30 Haziran 2023 20:45
Ağrı’da binin üzerinde büyükbaş kesildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da faaliyet yürüten Et ve Süt Kurumuna bağlı Ağrı Kombina Müdürlüğü ile Ağrı Belediyesine bağlı Ağrı Et Kombinasında Kurban Bayramı’nın ilk iki günü boyunca 1250 büyükbaş hayvan kesildi.

Kurban Bayramı’nda ibadetini yerine getirmek için bayramın iki günü boyunca Et ve Süt Kurumuna bağlı Ağrı Kombina Müdürlüğü kesimhanesinde STK’lar aldıkları hisseleri sırasıyla isim okuyarak kurban kesimlerini gerçekleştirdi. Kombinada toplamda 1000 büyükbaş hayvan kesimi gerçekleştirildi.

Hayvanlarının daha hızlı bir şekilde kesim işleminin gerçekleştirildiğini belirten vatandaşlar, hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti.

Kurbanının kesimini gerçekleştirmek için Ağrı Belediyesine bağlı Ağrı Et Kombinesine hayvanını getiren İsmail Tufan, “Tüm İslam aleminin ve halkımızın bayramını kutluyorum. Belediyenin verdiği hizmetten faydalanmak için buradayız. Allah’ın bize bahşettiği bir Sünneti yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadesini kullandı.

Kurbanını kesimhaneye getiren Ağrı Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Arif Yılmaz yaptığı açıklamada, “Allah-u Teala’nın bize bahşettiği kurbanları bugün burada kesimini gerçekleştiriyoruz. İnşallah Rabbim bu kurbanları kendi katında kabul edecek. Hz. İbrahim ve Hz. İsmail’in imtihanı bizler veremeyebilirdik belki bundan dolayı Allah bize bu nimeti bahşetti. Ağrı Et Kombinesindeyiz ve güzel bir ekip var. Halkımızın yoğun bir teveccühü var. İnşallah bu Kurban Bayramını kazasız belasız geçiririz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.