DOLAR 32,5202 0.09%
EURO 34,9400 -0.22%
ALTIN 2.437,770,08
BITCOIN 20951810,27%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da Beldeler Kulüpleşmeye Başladı

Ağrı’da Beldeler Kulüpleşmeye Başladı

ABONE OL
11:49 | 03 Mart 2022 11:49
Ağrı’da Beldeler Kulüpleşmeye Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sporun yaygınlaşmasının en önemli aşamalarından biri olan kulüpleşme sayısında son dönemlerde Ağrı’da yaşanan artışa, Yücekapı Belediyesi de katkıda bulunarak Yücekapı Belediye Spor’u kurdu.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erkan Kösedağ’ın tebrik ve teşekkür için ziyaret ettiği Yücekapı Belediye Başkanı Nurettin Öztürk, amaçlarının birçok branşta aktif sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi.

Ağrı’nın bir zamanlar başarılı sporcuları ile anıldığını söyleyen Öztürk, “Ağrı bir zamanlar kayakçıları ve atletleri ile anılan önemli bir spor şehriydi. Coğrafyamız gereği bir çok spor branşında önemli sporcuları çıkarabilecek nitelikteyiz. Bizde bu vesile ile beldemizde bir spor kulübü kurduk. Bu sezon 18 yaş kategorisi olan U-18 müsabakalarına katıldık. Yenmek veya yenilmekten ziyade beldemizdeki gençlerimizin spor yapmalarını arzuluyoruz. Ayrıca bu sezon 14 yaş kategorisi olan U-14 liglerinede dahil olacağız. Yeni sezonda ise diğer spor branşlarında çalışmalar yürütmeye çalışacağız. “dedi.

Ağrı’da beldelerin kulüpleşmelerinin önemli olduğunu söyleyen Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ ise “ Bizim kulüpleşme adına en büyük beklentimiz yerel yönetimler. Bu anlamda Yücekapı Belediye Başkanımız Ağrı’da bir ilki başararak kendi beldesinin ismini taşıyan bir spor kulübü kurdu. Bu vesile ile Yücekapı Beledemizdeki gençlerimizin spor yapmasını sağlamış oldu. Kendisine spor camiası adına teşekkür ediyor, Ağrı’da bir ilki başardığı içinde tebrik ediyoruz” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.