DOLAR 32,3441 0.19%
EURO 35,1193 -0.2%
ALTIN 2.239,75-0,15
BITCOIN 2041751-7,02%
Ağrı

KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’da başlayan ‘Bir Sınıf Bir Koli’ projesi devam ediyor!

Ağrı’da başlayan ‘Bir Sınıf Bir Koli’ projesi devam ediyor!

ABONE OL
13:27 | 20 Mart 2023 13:27
Ağrı’da başlayan ‘Bir Sınıf Bir Koli’ projesi devam ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz yıl Ağrı Valiliği koordinesinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Ağrı Şubesi iş birliğiyle hayata geçirilen “Bir Sınıf Bir Koli” projesi bu yıl da devam edecek.

Ağrı Valiliği koordinesinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Ağrı Şubesi iş birliğiyle hayata geçirilen “Bir Sınıf Bir Koli” projesi çerçevesinde il merkezi ve tüm ilçelerde ki okullara boş koliler bırakılıyor. Öğrenci, öğretmen ve velilerin, evlerinden getirdikleri gıda ürünleriyle doldurulan koliler, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Ağrı Şubesi ile gönüllüler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.


Proje hakkında açıklama yapan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, “Her yıl büyük bir heyecanla yaptığımız projemiz Ramazan ayı ile birlikte tekrar başlıyor. Bu yıl toplanan gıda kolilerini 3 aşamada dağıtacağız. İlimizde bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtım, ilimize misafir olarak gelen depremzede ailelere dağıtım ve deprem bölgesine gönderilerek dağıtılması.

Boş gıda kolileri Ağrı’da tüm okullara dağıtılacak ve her sınıfın bir gıda kolisi hazırlaması sağlanacaktır. Gıda kolilerinin içeriği okullarımıza bildirilmiş olup siz değerli Ailelerimizden projeye destek vermenizi ve projenin görsellerini paylaşmanızı istiyoruz. Dayanışma, kardeşlik ve bereket ayı Ramazanda kardeşlerimize yardımlarımızı hep birlikte ulaştıracağız. Toplanan yardımların dağıtılması sırasında öğrenci, öğretmen ve velilerimizde dağıtımlara katılabilir, kapı kapı iyiliği ulaştırmak için bizlere yardım edebilir.

Ramazan’ı şerifiniz mübarek olsun, bizler bu Afetin acılarını hep birlikte atlatacağız.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.