DOLAR 32,3377 0.16%
EURO 35,1857 -0.02%
ALTIN 2.240,50-0,12
BITCOIN 2102683-4,89%
Ağrı

HAFİF YAĞMUR

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı’da ayçiçeği tarlaları fotoğrafçıları hayran bırakıyor

Ağrı’da ayçiçeği tarlaları fotoğrafçıları hayran bırakıyor

ABONE OL
15:20 | 31 Temmuz 2021 15:20
Ağrı’da ayçiçeği tarlaları fotoğrafçıları hayran bırakıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Ağrı’da bulunan ayçiçeği tarlaları sadece gelin ve damatların fotoğraflarını süslemiyor, fotoğraf tutkunlarının da cazibe odağı oldu.

Kentte son yıllarda üretimi artan ve ağırlıklı olarak Hacısefer köyü bölgesinde bulunan binlerce dönümlük tarlalar, ayçiçeğinin çiçek açmasıyla görsel şölen sunuyor.

Sahip olduğu doğal güzelliğiyle dikkati çeken ayçiçeği tarlaları, son dönemde düğün fotoğrafı çektirmek isteyen gelin ve damatların uğrak yeri oluyor.

Genç çiftlerin yanı sıra fotoğraf meraklıları da bölgeye ilgi gösteriyor. Fotoğrafçı Fırat Amaca, AA muhabirine, ayçiçeklerinin çiçek açmasıyla tarlaların fotoğraf çekmek için vazgeçilmez bir yer haline geldiğini söyledi.

Günün ilk saatlerinde ayçiçeklerinin daha canlı olduğunu belirten Atmaca, “Ayçiçeği tarlaları çok güzel. Fotoğraf çekmek için sık sık buraya geliyoruz. Bu tarlalar gelin ve damat fotoğraflarına renk katıyor. Gelin ve damatlar burada fotoğraf çekilmeyi çok istiyorlar. Aynı zamanda burada klip çalışması da yapıyoruz.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.