DOLAR 32,2525 -0.03%
EURO 34,6805 -0.13%
ALTIN 2.400,440,02
BITCOIN 2017404-1,31%
Ağrı
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Ağrı’da Aslankılıç Apart Otel Açıldı

Ağrı’da Aslankılıç Apart Otel Açıldı

ABONE OL
15:23 | 23 Aralık 2020 15:23
Ağrı’da Aslankılıç Apart Otel Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’nın merkezinde adliye, bankalara, öğretmen evlerine restoran ve cafelere 30 sn. ile 1 dakika yürüme mesafesinde ulaşabileceğiniz özel mimarisi ile lüks apart otel faaliyete geçti.

Uzun süreli ve kısa süreli konaklamalarınızda en ekonomik fiyatları ile sizlere kaliteli hizmeti sunduklarını söyleyen işletme sahipi M. Nuri Aslankılıç; Konaklama amacımız ve zaman tasarrufu doğrultusunda lokasyon, ulaşım kolaylığı, konaklayacağımız işletmenin kalitesi, sunduğu hizmetler, temiz olması gibi bir çok faktör hepimizi düşündürmektedir. Tüm bu konuları ele aldığımızda “nerede kalacağım?” sorusuna verilecek tek doğru cevap, eviniz gibi hissedeceğiniz tek yer Aslankılıç Apart Otel hizmetiniz dedir dedi.

Aslankılıç Ağrı Apart Otel’de Sizleri ayrıcalıklı hissetmeniz için teknoloji ve güvenliğe önem vererek hazırladıklarını belirten işletme sahibi Apart Otelin imkânlarından bahsetti içerisinde ;

Merkezi ısıtma sistemi, 7/24 güvenlik kameraları, güvenlik hizmeti, her odaya ayrı beyaz eşyalar, Double yatak, Full Hd Tv, Ücretsiz Wifi gibi imkanlarımız vardır, ayrıca apart önünden geçen şehrin her yanına giden servis durakları, alışveriş ve eğlence gibi restoran ve cafelerin yanı sıra kamu binalarına yürüme mesafesindedir siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

https://www.aslankilicapartotel.com/   

https://g.page/r/CSJpWZgCQjPLEBA

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.