DOLAR 32,4911 -0.02%
EURO 34,7780 -0.62%
ALTIN 2.438,860,12
BITCOIN 2061298-0,89%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Varol’dan Koronavirüs Denetimi

Ağrı Valisi Varol’dan Koronavirüs Denetimi

ABONE OL
16:02 | 11 Ağustos 2020 16:02
Ağrı Valisi Varol’dan Koronavirüs Denetimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında 81 ilde’ Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla uygulamaya konulan Koronavirüs tedbirleri denetimleri, Vali Dr. Osman Varol ve il protokol üyelerinini katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Denetimleri sırasında esnafı ziyaret eden Vali Varol, Koronavirüsle mücadelede kendilerine büyük sorumluluk düştüğünü hatırlatarak tedbirler konusunda bilgilendirici ve rehberlik edici uyarılarda bulundu.

Basın mensuplarına açıklama yapan Vali Varol: ‘Bugün il merkezimizde ve ilçelerimizde tüm idareci arkadaşlarımız, kolluk kuvvetlerimiz ve sağlık ekiplerimizle sahadayız. Tedbirlerin hangi oranda alındığını gözlemliyor, vatandaşlarımızda farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Pandemiyle ilgili tehlike henüz geçmiş değil, çabamız vatandaşlarımızın sağlığı için. Ekiplerimizce sadece bugün değil her gün denetimlerimizi sürdürüyoruz. Yeni normale vatandaşlarımız alışana kadar da denetimlerimize devam edeceğiz.’ dedi.

Kontrollü sosyal hayat döneminde tüm toplu yaşam alanları için belirlenen kurallara uyulması hususunda; denetim, uyarı ve bilgilendirme faaliyetleri ilimiz merkezinde ve ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.