DOLAR 32,3386 0.17%
EURO 35,1876 -0.01%
ALTIN 2.244,610,06
BITCOIN 2112394-4,42%
Ağrı

HAFİF YAĞMUR

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Selçuk Ortaokulunu ziyaret etti

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Selçuk Ortaokulunu ziyaret etti

ABONE OL
13:37 | 27 Ekim 2021 13:37
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Selçuk Ortaokulunu ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Vali Yardımcısı Kerem Türker, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve Şube Müdürleri ile birlikte Selçuk Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

 

Vali Dr. Varol, Pandemi dolayısıyla verilen aranın ardından yeniden okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

 

Vali Dr. Osman Varol, öğrencileri ziyarette bulunduktan sonra okulda incelemelerde bulundu. İncelemeleri esnasında kütüphaneyi ziyaret ederek orada bulunan öğrencilerin gelecek hedefleri hakkında sohbet etti. İncelemeleri sırasında Vali Varol, okulun personel durumu, sosyal faaliyetleri ve öğrenci kapasitesi hakkında yetkililerden detaylı bilgi de aldı.

Son olarak da öğrencileri yarınlara hazırlayan öğretmenler ile bir araya gelen Vali Varol: “Öğretmenlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğumuzu bilmenizi isterim. İnsanlığın var olduğu her dönem öğretmenlik var olmuştur. Sizler; gelecekte de var olacak, toplumun kaderini değiştirme gücüne sahip çok önemli bir mesleği icra ediyorsunuz. Eğitim anlamında doğru bireyler yetiştirdiğimizde diğer kamu hizmetlerindeki yükümüzün ciddi bir şekilde azaldığını deneyimliyoruz. Bizler doğrudan eğitim alanının içerisinde değiliz fakat eğitim ile yakından ilgileniyoruz. Çünkü eğitimin sunduğumuz en mühim kamu hizmeti olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

 

Valimiz Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Kerem Türker, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve Şube Müdürleri eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.