DOLAR 32,5455 0.26%
EURO 35,1501 0.5%
ALTIN 2.435,68-0,11
BITCOIN 2055686-0,54%
Ağrı
23°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrı Umut Kervanı Derneği’nin kampanyası ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Ağrı Umut Kervanı Derneği’nin kampanyası ihtiyaç sahiplerine ulaştı

ABONE OL
15:13 | 13 Haziran 2023 15:13
Ağrı Umut Kervanı Derneği’nin kampanyası ihtiyaç sahiplerine ulaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde televizyon kanalına çıkarak belirledikleri aile için bağış kampanyası başlatan Ağrı Umut Kervanı Derneği, topladıkları bağışları ihtiyaç sahibi aileye teslim etti.

Yılın farklı dönemlerinde çeşitli yardım çalışmalarında bulunan Ağrı Umut Kervanı Derneği, yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında ev sıkıntısı yaşayan bir ihtiyaç sahibi aile için Rehber TV ekranlarına çıkarak yardım kampanyası başlatan Ağrı Umut Kervanı Derneği, yayında topladıkları bağışları ihtiyaç sahibi aileye teslim etti.

Yıl boyunca çeşitli yardım çalışmalarında bulunan Ağrı Umut Kervanı Derneği, hayırseverlere çağrıda bulunarak, yardımlarına hız vererek bağışta bulunmalarını istedi.

Eğer yardımlar devam ederse toplanan para ile bu hayırsever aileye yeni bir ev yapacaklarını belirten Ağrı Umut Kervanı Gönüllüsü Deniz Koçuk, “İhtiyaç sahibi ailelerimiz için çeşitli yardım kampanyaları, çalışmaları yürütüyoruz, bunlardan bir tanesi de, televizyon kanalında canlı yayın kampanyasıdır. Bu kampanya neticesinde hayırseverlerin yaptıkları bağışları toplayıp ihtiyaç sahibi ailemize teslim ettik, Allah bütün hayırsever kardeşlerimizden razı olsun.

Bu ailemizin ev sorunu var, evlerinin yıkılıp yeniden yapılmasını istiyor. Bu ailemiz için sizden tekrardan yardımlarınızın devam etmesini istiyoruz. Şu an topladığımız para ile bir ev yapılmıyor ama eğer yardımlarınız devam ederse toplanan para ile bu ihtiyaç sahibi ailemize bir ev yapacağız. Şimdiden Allah hayırlarınızı kabul etsin, Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde konuştu.

Yıl içerisinde yüzlerce aileye gıda, nakdi para, kırmızı ve beyaz et yardımlarında bulunduklarını belirten Koçuk, yardım dağıtımlarının devam ettiğini söyledi. Konuşmalarını devam eden Koçuk, “Geçtiğimiz birkaç ay içerisinde 600 aileye gıda, 200 aileye kırmızı ve beyaz et, 200 bin lira civarında da nakdi para dağıtımını gerçekleştirdik, halen de yardımlarımızı dağıtmaya devam ediyoruz. Son üç ay içerisinde bu yardımlarımızı gerçekleştirdik.

Buradan tekrardan hayırseverlere seslenmek istiyoruz, gerçekten mağdur ailelerimiz var, bize tekrardan destekçi olmalarını istiyoruz. Ağrının ihtiyaç sahipleri çok, tabi hayırseverlerimizde çoktur, Allah onlardan razı olsun inşallah. Biz sizinle varız, sizin verdiğiniz yardımlar sayenizde bu kurum ayakta. Allah tekrardan sizden razı olsun, sizlerden tekrardan hayırlarınızın devamını bekliyoruz, Allah hayırlarınızı kabul etsin.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.