DOLAR 32,3895 -0.41%
EURO 34,7359 -0.15%
ALTIN 2.439,350,04
BITCOIN 2029079-2,16%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Umut Kervanı Derneği, ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırdı!

Ağrı Umut Kervanı Derneği, ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırdı!

ABONE OL
15:08 | 21 Eylül 2023 15:08
Ağrı Umut Kervanı Derneği, ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırdı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı ilimizde ihtiyaç sahibi ailelere hayırseverlerin bağışlarını ulaştıran Ağrı Umut Kervanı Derneği yetkilileri, yüzlerce aileye gıda, et, kırtasiye ve nakdi yardımda bulundu.

Ağrı’da düzenli olarak yürüttüğü çalışmalar kapsamında Kurban Bayramı’ndan sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı yardımların miktarını açıklayan Ağrı Umut Kervanı Derneği Başkanı Arif Yılmaz, yaklaşık 250 aileye ayni ve nakdi yardım ulaştırdıklarını açıkladı.

Hayır sahiplerinin ulaştırdığı yardımları ihtiyaç sahiplerine götürdüklerini hatırlatan Arif Yılmaz, “Ağrı Umut Kervanı Derneği olarak Kurban Bayramından bugüne yardım çalışmalarımız devam etti. Hayır sahipleri sağ olsunlar bizleri unutmuyor, bizlerde elimizden geldikçe bu işe aracılık yapıp gıda, nakdi yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz. Kurban Bayramından sonra 50 aileye kırmızı et yardımında bulunduk. Yaklaşık 30 aileye de beyaz et yardımında bulunduk. Ayrıca her aileye 1000 TL olmak üzere 100 bin TL’lik nakdi yardımda bulunduk.” dedi.

Kırtasiye yardımlarının devam ettiğini söyleyen Yılmaz, “Hamdolsun hayırseverler ihtiyaç sahibi aileleri unutmuyorlar, Cenab-ı Allah onlardan razı olsun. Bizler aracılık vasıtası ile ihtiyaç sahibi ailelere bu yardımları ulaştırdık. Eğitim öğretim başladı, bir haftayı geride bıraktık. Öğrencilerimiz için bir çalışmamız vardı kırtasiye yardımı. Öğrencilerimize yönelik yaptığımız kırtasiye yardımı devam ediyor. Bu kapsamda her ailemize 1000 TL nakdi yardımımızı ulaştırdık.” ifadelerini kullandı.

Kış mevsiminde ihtiyaç sahibi ailelerin zorda kalmaması için ayrıca çalışmalara başladıklarını aktaran Yılmaz hayır sahiplerinin bu konuda da desteğini talep ettiklerini kaydederek, “Önümüz kış, memleketimiz kış memleketi mevsim çetin geçiyor. Her yıl kış mevsiminde sürdürdüğümüz yakacak yardımını bu yılda sürdürüyoruz. Kömür yardımı, doğalgaz faturalarının ödenmesi için nakdi yardıma ihtiyaç olacak. Hayırseverlerimiz bu çalışmada katkı sunmayı unutmasalar ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımları ulaştıracağız.” şeklinde konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.