DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20828421,51%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Umut Kervanı Derneği, ihtiyaç sahiplerine et ulaştırdı!

Ağrı Umut Kervanı Derneği, ihtiyaç sahiplerine et ulaştırdı!

ABONE OL
14:06 | 01 Temmuz 2023 14:06
Ağrı Umut Kervanı Derneği, ihtiyaç sahiplerine et ulaştırdı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Umut Kervanı Derneği yetkilileri ve gönüllüleri, Kurban Bayramı vesilesi ile hayır sahiplerinin bağışladığı kurbanların kesimlerini gerçekleştirerek evine et girmeyen ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

Hayır sahiplerinin bağışladığı kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Kurban Bayramı süresince çalışma yapan Ağrı Umut Kervanı Derneği yetkilileri, üye ve gönüllüleri kentte yüzlerce aileye ulaştı. Ağrı Umut Kervanı Derneği Başkanı Arif Yılmaz, kentin bütün noktalarına ulaştıklarını, her haneye paketi 3’er kilogramdan olmak üzere etleri teslim ettiklerini belirtti.

Her yıl bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini hatırlatan Yılmaz, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünün gülmesinin kendilerine gerçek bayram sevincini yaşattırdığının altını çizdi. Onlarca hayır sahibinin hisse bağışında bulunduğunu belirten Yılmaz, “Hamdolsun bu yılda Kurban Bayramı nedeni ile dağıtımımızı gerçekleştirdik. Kurban Bayramının birinci günü başladık çalışmalarımıza.

Onlarca hisse sahibi, aile bize verdiği vekâletler ile kurban kesimlerimizi gerçekleştirdik. Daha önce tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere bu kurbanların etlerini ulaştırdık. Yüzlerce ailemize her pakette 3 kilogram et olacak şekilde dağıtımı gerçekleştirdik. Her yıl bu organizasyonu yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kurbanın paylaşmak olduğunu ifade eden Yılmaz, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin belki gözleri yollardaydı belki bazılarına hiç et gitmemişti. Kapılarını çaldığımızda yüzlerinde gördüğümüz sevinci tarif edemiyoruz. Kurban paylaşmaktır diyoruz. Paylaşımı gerçekleştirdiğimiz zaman o sevinci, heyecanı yaşıyoruz. Bayramı yaşıyoruz. Sizlerin aracılığıyla tüm hayır sahiplerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.