DOLAR 32,5602 0.21%
EURO 34,9855 0.01%
ALTIN 2.448,710,53
BITCOIN 20960920,01%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı MEM Hasan Kökrek’ten OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret

Ağrı MEM Hasan Kökrek’ten OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret

ABONE OL
11:37 | 20 Aralık 2021 11:37
Ağrı MEM Hasan Kökrek’ten OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i makamında misafir etti.

 

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN’a ziyarette bulundu. Müdür Kökrek’in ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aydın, “Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek geçtiğimiz Ağustos ayında göreve geldiği günden beri Ağrılı öğrencilerimiz için var gücüyle çalışıp projeler üretmektedir.

 

Başta İl Müdürü Hasan Kökrek olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının azimle çalışmaları sonucunda, Türkiye’de Ağrı ‘nın adını Milli Eğitim Bakanlığının okullar arası imkan farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla başlattığı “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesiyle birlikte duyurmuşlardır. Proje kapsamında 554 okulu kütüphaneye kavuşturarak en fazla kütüphane yapma konusunda Türkiye’de birinci sırada yer aldık.

 

İl Müdürü Kökrek’in başkanlığını yaptığı ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünce öğretmenlere yönelik Serhat Kalkınma Ajansına (SERKA) sunulan ‘Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi’ ile ‘Koçluk Eğitimi’ Projeleri destek almaya hak kazandı. Yapılan bu projeyle İl Müdürümüzün öğrencilerimizin başarısı için çalıştığı kadar öğretmenlerimizin başarıları için de çalıştığını görmekteyiz.

 

Aynı zamanda, İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek’in merkez ve ilçelerdeki okullara sık sık gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı gözlemler ve sohbetler ile öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yanlarında olması işine gösterdiği önemin de göstergesidir.

 

Biz inanıyoruz ki Hasan Kökrek, Ağrı ilimiz ve öğrencilerimizle başarılı adımlar atmaya devam edecektir. Kendisini başarılarından dolayı kutluyor, yaptıklarına ve yapacak olduğu çalışmalara da teşekkürü bir borç biliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihat Aydın, nezaket ziyaretinden dolayı Kökrek’e teşekkür etti. Nihat Aydın ile güzel bir sohbet gerçekleştiren Kökrek, misafir perverliğinden dolayı Başkan Aydın’a teşekkür etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.