DOLAR 32,4782 -0.05%
EURO 34,8577 -0.37%
ALTIN 2.448,190,51
BITCOIN 20920590,48%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda Voleybol Turnuvası Yapıldı

Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda Voleybol Turnuvası Yapıldı

ABONE OL
22:42 | 23 Haziran 2022 22:42
Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda Voleybol Turnuvası Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda, odalar arası voleybol turnuvasında hükümlü ve tutuklular voleybol turnuvasında ter döktü. Turnuva, diğer ceza infaz kurumlarına örnek niteliğinde oldu.

Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutukluların spor yapmaları, boş zamanlarını değerlendirmeleri ve spor bilinci konusunda farkındalık oluşturabilmeleri için oda ve koğuşlar arasında düzenlenen turnuva final maçı ile sonuçlandı.

Düzenlenen törende birinci olan takıma Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murtaza Aydın, kupa ve madalyaları takdim ederken, turnuva ikincisi olan takıma ise Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Yöneticisi Nezir Oruç kupa ve madalyaları takdim etti.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Ağrı Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Murtaza Aydın, turnuvaya destekleri dolayısı ile Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederek, “Amacımız spor bilincini kazandırmaktı. Finale kalan iki takımıda ödüllendirdik. Bu vesile ile turnuvanın organizasyonunda yer alan kurum personelimize de teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinlikleri dönemsel olarak yapmaya devam edeceğiz.“ dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.