DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2074462-1,09%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Engin’den OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Engin’den OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret

ABONE OL
12:26 | 25 Aralık 2021 12:26
Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Engin’den OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin’i makamında misafir etti.

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’a ziyarette bulundu. Müdür Kenan Engin’in göreve geldiği 2016 yılından bu yana özverili çalışmasıyla tanındığını ve Ağrı için güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Aydın, gerçekleşen ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulundu.

OGC Genel Başkanı Aydın, “İl Müdürümüz Kenan Engin Tarım ve Orman Bakanlığı ile koordineli çalışarak ilimizin tarım ve ormancılık alanında ileri noktalara gelmesini hedeflemektedir. Bölgemizde hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan hemşerilerimiz için Bakanlık’tan gelen hibeler doğrultusunda verimli çalışmalar gerçekleştirmektedir. Yapılan bu yardımlarla birlikte vatandaşlarımızın beli doğrulmaktadır ve bu yardımlar doğrultusunda Ağrı İl Müdürümüz ve ekip arkadaşlarının çalışmaları da büyük önem taşımaktadır.

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce açılan kurslar çerçevesinde vatandaşlarımız üretim yeteneğine kavuşuyorlar. Aynı zamanda çeşitli alanlarda aldıkları eğitimler ve ürettikleri ürünlerle ilimize de ekonomik anlamda katkı sağlıyorlar.

Bizler, yapılan bu özverili çalışmalar ve verilen desteklerle görüyoruz ki hem İl Müdürümüz Kenan Engin hem de çalışma arkadaşları Ağrı ilimiz ve üretici vatandaşlarımız için başarılı adımlar atmaya devam edecektir. Kendisini başarılarından dolayı kutluyor, yaptıklarına ve yapacak olduğu çalışmalara da teşekkürü bir borç biliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihat Aydın, nezaket ziyaretinden dolayı Engin’e teşekkür etti. Nihat Aydın ile güzel bir sohbet gerçekleştiren Kenan Engin, misafirperverliğinden dolayı Başkan Aydın’a teşekkür etti.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.