DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055077-0,99%
Ağrı
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, kız çocuklarının eğitimi için muhtarlarla bir araya geldi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, kız çocuklarının eğitimi için muhtarlarla bir araya geldi

ABONE OL
17:50 | 12 Eylül 2023 17:50
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, kız çocuklarının eğitimi için muhtarlarla bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da kız çocuklarının eğitimine destek olmak için çalışan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Merkez Murat Kız Yatılı Bölge Ortaokulu’nda (YBO) muhtarlarla bir araya geldi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek,  Merkez Murat Kız Yatılı Bölge Ortaokulu’nu (YBO) ziyaret ederek, okulun fiziki şartlarını ve hizmet kalitesini yerinde gördü. Okulun otel konforunda bir ortam sağladığını belirten Kökrek, öğrencilerin rahat ve huzurlu bir şekilde eğitim gördüklerini ifade etti.

Okulda düzenlenen toplantıda muhtarlarla görüşen Kökrek, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak için muhtarlardan yardım istedi. Köylerde yaşayan ailelerin kızlarını okutmaları konusunda bilgilendirme yapılması gerektiğini söyleyen Kökrek, “Bizler sizin bize emanet ettiğiniz evlatlarınızı kendi evlatlarımız bilerek; onların gelişimi için tüm imkânlarımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstermekteyiz.” dedi.

Kökrek, kız çocuklarının eğitimine önem verilmesinin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Gelecekte daha güçlü, daha müreffeh, daha huzurlu bir ülke, daha zengin bir millet olarak var olabilmesi ancak eğitilmiş insan kaynaklarının yetiştirilmesi ile mümkündür. Bu nedenle, kız çocuklarının okula devamı ve eğitim öğretimle buluşturulması noktasında yoğun çaba içindeyiz. Çocuklarımızı hep birlikte çalışarak, birbirimize güvenerek en iyi ve güzel şekilde yetiştirebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda Kökrek, muhtarları okulun tüm bölümlerini gezdirdi. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.