DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2077334-1,29%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde Kızılay Giyim Mağazası Açıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde Kızılay Giyim Mağazası Açıldı

ABONE OL
17:22 | 21 Ekim 2021 17:22
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde Kızılay Giyim Mağazası Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile Türk Kızılayı Genel Başkanlığı’nın ortak girişimiyle, öğrencilerin farklı giyim eşyalarını ücretsiz alabileceği Kızılay Butik (Mağaza) açıldı.

 

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi merkezi yerleşkesinde bulunan Öğrenci Yaşam Merkezi’nde üniversitede öğrenim gören öğrencilerin yararlanabilmesi amacıyla Kızılay Butik (Mağaza) açıldı. Hizmete giren 47’nci Kızılay Butik’in açılış törenine Üniversite Rektör Vekili Prof. Dr. Faruk KAYA, Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Kasım BULAN, Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan TAN, Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan TATLI ile ilçe şube başkanları, temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

 

Açılış töreninde konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. KAYA, öğrencilerin her türlü giyim ihtiyacını ücretsiz karşılayabilmesine imkân sağlayan Türk Kızılayı’na teşekkür ettiğini, bu proje ile öğrencilerin kıyafet ihtiyaçlarını temin etme fırsatı bulurken yardımlaşma, paylaşma, gönüllülük duygusunun da pekişmesine katkı sağlayacağını belirtti.

 

1868 yılından beri Türk Kızılayı olarak her zaman vatandaşlara hizmet etmeyi amaç edindiklerini ifade eden Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan TAN, öğrencilerin ülkemizin önde gelen markalarının yaptığı bağışlardan oluşan 3 bin parça giyim eşyasının yer aldığı Kızılay Butik’ten dilediklerini seçip herhangi bir ücret ödemeden alabileceklerini söyledi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.