DOLAR 32,4992 0.17%
EURO 34,9513 0.46%
ALTIN 2.441,960,15
BITCOIN 2055141-0,54%
Ağrı
23°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Ağrı Hür Gençlik’ kan bağışında bulundu!

‘Ağrı Hür Gençlik’ kan bağışında bulundu!

ABONE OL
23:42 | 14 Haziran 2023 23:42
‘Ağrı Hür Gençlik’ kan bağışında bulundu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

’14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’ münasebetiyle, Ağrı Kan Bağış Şubesine giden HÜDA PAR İl Gençlik Kolları üye ve gönüllüleri kan bağışında bulundu.

Ağrı Kan Bağış Şubesine gelerek kan bağışında bulunan Hür Gençlik, vatandaşlara da kan vermeleri hususunda çağrıda bulundu.

Kan bağışının ardından grup adına açıklama yapan HÜDA PAR İl Gençlik Kolları Üyesi Ömer Faruk Aslan, sağlığı uygun olan her vatandaşın kan bağışında bulunması gerektiğini söyledi.

Yapmış olduğu açıklamada vatandaşların kan bağışı noktasında hassas olmaları gerektiğinin altını çizen Aslan, “Bugün ’14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’. Bizler de HÜDA PAR Ağrı İl Gençlik Kolları olarak, Ağrı’da bulunan kan bağış şubesine gelerek kan bağışında bulunduk. Bizler vermiş olduğumuz kan bağışlarıyla, kan ihtiyacı olan hasta vatandaşlarımıza umut oluyoruz.

Bizler buradan diğer vatandaşlarımıza da en yakın kan bağış şubesine giderek bağışta bulunup kan bekleyen hastalarımıza umut olmalarını tavsiye ediyoruz. Malumunuz Türkiye büyük bir deprem afetiyle karşı karşıya geldi ve bizler de bu afette kan bağışının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu afetlerle bir kez daha karşı karşıya gelmeden önce tedbirimizi alıp, bir an önce en yakın kan bağış şubesine giderek kan bağışımızı yapmamamız, kan stoklarımızı artırmamız gerektiğini tavsiye ediyoruz. Kan stoklarımızı artırarak bu tür afetleri de daha rahat bir şekilde atlatabiliriz.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.