DOLAR 32,3340 -0.33%
EURO 34,7311 -0.05%
ALTIN 2.435,82-0,10
BITCOIN 2018328-2,44%
Ağrı
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı, fikirlerini yarıştırıyor

Ağrı, fikirlerini yarıştırıyor

ABONE OL
23:00 | 20 Temmuz 2023 23:00
Ağrı, fikirlerini yarıştırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrılı İş insanı Ufuk Balkis tarafından kurulan Ağrı Konuşuyor Platformu, Ağrı’yı daha güzel bir yer haline getirmek için yola çıktı. Ağrı Konuşuyor platformunun başlattığı “Ağrı İçin Bir Şey Yapmalı” projesi ile heyecan verici bir adım atıyor.

Platform Başkanı Ufuk Balkis’in başkanlığında kurulan platform Ağrı’da fark yaratacak etkinlikler düzenliyor.

“Ağrı’nın geleceğine ışık tutacak olan bu proje, Ağrılı gençlere, kendi fikirlerini hayata geçirme ve şehirlerini daha iyi bir yer haline getirme fırsatı sunuyor” diyen Ufuk Balkis, “Projenin amacı, gençlerin Ağrı’daki potansiyeli keşfetmelerini sağlamak ve onları yenilikçi çözümler üretmeye teşvik etmek.” dedi.

Ayrıca, gençleri bir araya getirerek birlikte çalışma ve dayanışma ruhunu da geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Ağrı Konuşuyor Platformu Başkanı Balkis, ödüllü bir yarışma yapacaklarını duyurarak, “Projenin başlangıcında, 20.000₺, 10.000₺ ve 5.000₺ olmak üzere toplamda 35.000₺’lik ödül havuzu oluşturuldu. Bu ödüller, en iyi fikirleri sunan gençlere teşvik olması amacıyla sunulacak. İşte bu yaratıcı fikirler, Ağrı’nın geleceğini şekillendirecek ve onu daha güzel bir yer haline getirecek” dedi.

Platform tarafından Projenin son katılım tarihi 15 Ağustos 2023 saat 18.30 olarak belirlendi. Gençler, fikirlerini bir sunum haline getirerek [email protected] adresine gönderebilecekler. Bu fikirler, alanında uzman geniş bir jüri ekibi tarafından incelenecek ve en iyi projeler seçilecektir.

Ağrılı gençler, bu heyecan verici projeye sevdiklerini de dahil ederek, sosyal medya hesaplarında etiketleyerek destek çağrısında bulunuyor. Hep birlikte Ağrı’yı en güzel hale getirmek için güçlerini birleştiriyorlar.

“Ağrı İçin Bir Şey Yapmalı” projesi, gençlerin hayal gücüyle şekillenen bir geleceğin müjdecisi. Bu projenin Ağrı’ya ve gençlere getireceği yenilikler merakla beklenirken, Ağrılı gençlerin yaratıcılığının ne kadar büyük olduğu bir kez daha kanıtlanıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.