DOLAR 32,5397 0.16%
EURO 34,9666 -0.03%
ALTIN 2.456,470,84
BITCOIN 20885610,85%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Devlet Hastanesi, AİÇÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu

Ağrı Devlet Hastanesi, AİÇÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu

ABONE OL
19:21 | 16 Haziran 2020 19:21
Ağrı Devlet Hastanesi, AİÇÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AİÇÜ ile Sağlık Bakanlığı  arasında yapılan protokole göre, Ağrı Devlet Hastanesi, üniversite  hastanesi olarak hizmet vermeye başlıyor.

Ağrı Devlet Hastanesinin, AİÇÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi olması Ağrı’da sevinçle karşılandı.

AİÇÜ Rektörü Prof, Dr,  Abdulhalik Karabulut’un kendi sosyal medya hesabından bu müjdeyi paylaşma haberini Ağrılılar sevinçle karşıladı.

Ağrılılar bundan böyle,vizyonu, misyonu, ufku geniş Rektörümüz Prof.Dr. Abdulhalik Karabulut’un  Ağrılılara  sağlık alanında vereceği daha kaliteli sağlık hizmetlerinden faydalanacak olmalının mutluluğunu yaşıyor.

AİÇÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüşümü  ilimiz, üniversitemiz ve hepimiz için hayırlı uğurlu olsun, emeği geçen başta: Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA, AK Parti Ağrı Milletvekili ÇELEBİ, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT olmak üzre  herkese teşekkürler..

Rektör Karabulut’un twitter paylaşımı

Üniversitemiz ile Sağlık Bakanlığı arasında Afiliasyon (Ortak Kullanım) Protokolü imzalandı. Ağrı Devlet Hastanemiz artık TC Sağlık Bakanlığı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet vermektedir. İlimize ve Üniversitemize hayırlı olsun. +++

 

Özel haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.