DOLAR 32,5880 0.3%
EURO 35,0214 0.12%
ALTIN 2.456,900,87
BITCOIN 20943800,36%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Belediye Başkanı Sayan, Elazığ Deprem Bölgesinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Ağrı Belediye Başkanı Sayan, Elazığ Deprem Bölgesinde Çalışmalarına Devam Ediyor

ABONE OL
17:21 | 28 Ocak 2020 17:21
Ağrı Belediye Başkanı Sayan, Elazığ Deprem Bölgesinde Çalışmalarına Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Elazığ ve Malatya’da depremden zarar gören vatandaşlarımıza; acınız acımızdır her zaman yanınızdayız dedi!

Elazığ’da meydan gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden hemen sonra 15 kişilik arama kurtarma ekibiyle birlikte Elazığ deprem bölgesine yardıma koşan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Elazığ ve Malatya’da 5.ci günde de  enkaz bölgesinde yapılan çalışmalara katılarak depremde zarar gören vatandaşlarla görüşmelerine devam etti ve onların acılarını sıkıntılarını paylaştı, acınız acımızdır her daim yanındayız, yalnız değilsiniz diyen SAYAN,  Elazığ’da  Türkiye Belediyeler Birliği  Fatma Şahin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Elazığ’da Başkan  Fatma Şahin başkanlığında gerçekleştirilen, Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısına  katılan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan,Türkiye Belediyeler Birliği olarak deprem eylem planı projesi ile ülkemizin tamamını kapsayan bir çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

Başkan Savcı Sayan, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ile birlikte Sürsürü mahallesinde çalışmalarını tamamlayan ekipleri ziyaret ederek enkaz alanında incelemelerde bulundular.
Başkanımız Savcı Sayan, Türkiye Belediyeler Birliği Heyeti olarak , Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, acılarını paylaştıklarını her daim Elazığ halkının yanında olduklarını söyledi.

Başkan Savcı Sayan, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki heyet ile birlikte Malatya Belediyesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.