DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044012-2,05%
Ağrı
23°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı Belediye Başkan Adayı Engin’den OGC Genel Başkanı Aydın’a ziyaret

Ağrı Belediye Başkan Adayı Engin’den OGC Genel Başkanı Aydın’a ziyaret

Ülkemizde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için AK Parti'den Ağrı Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Kenan Engin, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Genel Başkanı Nihat Aydın’ı ziyaret etti.

ABONE OL
13:44 | 18 Kasım 2023 13:44
Ağrı Belediye Başkan Adayı Engin’den OGC Genel Başkanı Aydın’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için AK Parti’den Ağrı Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Kenan Engin, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Genel Başkanı Nihat Aydın’ı ziyaret etti.

Ağrı İl Tarım ve Orman eski Müdürü Kenan Engin, OGC Genel Başkanı Aydın’ı makamında ziyaret ettiği sırada Başkan olması durumunda gerçekleştirmeyi planladığını projelerinde de bahsetti. Projelerinin temelini insan odaklı bir yaklaşımın oluşturacağını vurguladı Aday Engin, konuşmasında, insanın, yaşadığı şehre, topluma, mahalleye, caddeye ve sokağa karşı ilk sorumluluğunun “sevmek” olduğunu belirtti.

Hoş sohbet ortamının hakim olduğu ziyarette Kenan Engin, sevmediğimiz işi başarmanın, sevmediğimiz yeri benimsemenin, sevmediğimiz toplumu önemsemenin ve önemsemediğimiz bir şehir için samimi hizmet üretememenin mümkün olmadığını ifade etti. Bu nedenle, “Bismillah” diyerek yola çıktığını belirtti. Ağrı’da çocukluk ve gençlik yıllarını geçirdiğini ve 2016-2023 yılları arasında 7 yıl boyunca Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yaptığını hatırlatan Engin, şimdi de Ak Parti’den Ağrı Belediye Başkanlığına aday olma niyetiyle başvuruda bulunduğunu söyledi. Engin, memleketini ve milletini sevip sayan güzel yürekli insanların desteğiyle bu sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğunu belirtti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.