DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049385-2,18%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AGC Başkanı Alaettin Aslan Yazdı”O BİZDEN BİRİ”

AGC Başkanı Alaettin Aslan Yazdı”O BİZDEN BİRİ”

ABONE OL
22:47 | 31 Mayıs 2019 22:47
AGC Başkanı Alaettin Aslan Yazdı”O BİZDEN BİRİ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ben değil vatandaş söylüyor

”O BİZDEN BİRİ”

Savcı sayan başkanla iftarlar bir başka oluyor. Ağrı Belediye Başkanımız Savcı sayın toplumda muteber gören,karşılığı olan, sözüne güvenilen, fakir fukara tarafından sevilen, Allah korkusu olan, kul hakkından korkan, mazluma karşı şefkatli, ZALIMLARA karşı ise Arslan yürekli bir yapıya sahiptir.

Yeri gelir diklenir, yeri gelir vatandaşlarına karşı, meyve veren ağaç gibi yerlere eğilir. Yerel seçimlerin gelmesiyle birlikte Adalet ve kalkınma Partisinin Belediye Başkan adayı olarak tercih edilmiş ve seçimi büyük farkla kazanmış. Tasarrufu seven başkan Sayan seçim sonrası Mübarek Ramazan ayını en iyi değerlendiren bir program izledi, protokol yemeklerin de olması gerekenler haricinde onu pek göremedik. Eşle dostla iftar yapmak yerine kendisine emanet edilen Ağrı halkının içinde olmayı ve onlarla iftar yaparak halkın dert ve sorunlarını isteklerini yerinde görmeyi tercih etti.

Her akşam iftar programlarını Millet bahçesinde düzenlenen iftara bende icabet ettim. Dua ve iftar sonrası ağrı halkıyla çay içip sohbet eden Sayan gençlerden, yaşlılardan, analardan, bacılardan dua üstüne dua, takdir üstüne takdir alıyordu. Hoş vatandaşlara çılgın projeler ve buna benzer siyasi söylemlerde de bulunuyordu, ama vatandaş onu severken, kucaklarken bir başka kucaklıyordu.

Vatandaşa sordum?  Başkan Sayan’la muhabbetin ne diye!.. Onu bu kadar çok sevecek sizin için ne yaptı diye sordum. Aldığım cevap gayet netti. Vatandaş Başkan Savcı Sayan için şu cevabı verdi . ‘O BİZDEN BİRİSİ’ Elbetteki o bizden birisi kelimesinin altında büyük derinlikler sevgi var bunlara fırsat buldukça daha sonra değineceğim. Bu arada Başkan Sayan’la bizler nemi konuştuk, neler konuşmadık ki, çok şeyler konuştuk çok. Emin olun buraya sığmayacak kadar çok konuştuk, az bekleyin bizi de takip edin emin olun yazdıklarımız ve yazacaklarımız sizleri mutlu edecek, ama hesabı olanların hesapları bozulduğu için mutsuz olanlarda çıkacaktır. Şu mübarek günleri bir hayırlısıyla atlatalım bakalım.

Başkanlarını sadece ve sadece yanlarında görmekle mutlu olan vatandaşlarımızın aldığı keyf ve mutluluktan bizlerde nasiplenelim. Teşekkürler başkan Sayan, sen vatandaşın yüreğine dokunmuşun, Rabbimde senin yüreğine dokunur, yalnız değilsin, koca bir halk arkanda. Rabbim yolunu açık etsin

Hayırlı bayramlar hayırlı günler dileklerimle.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.