DOLAR 32,5570 0.1%
EURO 34,9786 -0.09%
ALTIN 2.434,92-0,04
BITCOIN 2082082-0,83%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Afgan çoban Ağrı’da Katliam Yaptı!

Afgan çoban Ağrı’da Katliam Yaptı!

ABONE OL
12:00 | 24 Ocak 2023 12:00
Afgan çoban Ağrı’da Katliam Yaptı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’nın Eleşkirt İlçesi Değirmenoluğu (Şamyan) Köyünde sabah saatlerinde hayvancılıkla uğraşan Gökser ailesinin yanında çalışan Afgan uyruklu 2 çoban arasında yaşanan kavga katliama dönüştü.

Eleşkirt İlçesi Değirmenoluğu (Şamyan) Köyünde Gökser ailesinin yanında hayvancılıkla uğraşan Afgan uyruklu çoban, aralarında çıkan tartışma sonrasında Afgan uyruklu arkadaşını öldürdü. Ne yaptığını bilmeyen çoban, kez namlusunu kapı önünde olaya şahit olan Şirvan Gökser’e doğrulttu. Şirvan Gökser’den sonra ev sahibi İlhami Gökser’e yönelen gözü dönmüş cani, İlhami Gökser’i de vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine intikal eden Eleşkirt İl Jandarma Komutanlığı geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri kimlik bilgilerine henüz ulaşılamayan Afgan uyruklu bir kişi ile Şirvan Gökser’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. 112 sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İlhami Gökser, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrası kaçan şahsın yakalanması için jandarma tarafından operasyon başlatıldı.

İlhami ve Şirvan Gökser çiftinin iki çocukları olduğu öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.