DOLAR 32,4901 -0.04%
EURO 34,8661 -0.45%
ALTIN 2.442,910,29
BITCOIN 2077626-1,13%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

ABONE OL
21:49 | 12 Mayıs 2021 21:49
OGC Genel Başkanı Aydın’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, Ramazan Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Başkan Aydın mesajında şu ifadelerini paylaştı; Bayramlar; sevincin ve mutluluğun, birlik ve beraberlik duygularının gönüllerde yaşandığı, sevgiyle ve muhabbetle kucaklaşıldığı müstesna günlerdir.

“Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, bayrama ulaşmanın hazzını ve mutluluğunu  bir arada yaşıyoruz.

Maalesef koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayımız, şimdiye kadar alışkın olduğumuz gibi geçmedi, sevdiklerimizle, dostlarımızla iftar sofralarında yine bir araya gelemedik, oruçlarımızı birlikte açamadık bir yanımız hep eksik kaldı, biraz hüzünlü, biraz buruk bir Ramazan ayını geride bıraktık.. On bir ayın sultanı bizlere bayramı bırakarak gitti.

Bayramları hep sevinç, mutluluk olarak biliriz, bayram kucaklaşmaktır, bayram sevdiklerinle bir arada bayramın hazzını yaşamaktır, bu bayram da fiziki mesafelerden uzak olarak  sevdiklerimizle bayramlaşmak zorundayız. Bu bayram da böyle olsun, sevdiklerimiz bizlere bir nefes kadar yakın, onlar yüreğimizin baş köşesinde, onları arayalım, soralım, hayır dualarını alalım, bayramlarını yine telefonla kutlayalım.
İnşallah bir sonraki bayramda bu hasreti unutur ve sevdiklerimize sarılıp bayramlaşmak nasip olur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ağrılı hemşerilerim olmak üzre, tüm İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutlar daha nice, sağlıklı, huzurlu, güzel bayramlara ulaşmak dileğimle saygı ve selamlarımı sunarım.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti

Genel Başkan Nihat AYDIN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.