DOLAR 32,4307 -0.02%
EURO 34,8177 -0.12%
ALTIN 2.426,76-0,32
BITCOIN 20685681,49%
Ağrı
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı

ABONE OL
13:08 | 31 Aralık 2021 13:08
OGC Başkanı Nihat Aydın’dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, yeni yıl kutlama mesajı yayımladı.

OGC Başkanı Nihat Aydın‘ın yeni yılı kutlamak için yayımladığı mesajında, “Yeni yıllar yeni başlangıçları da beraberinde getirir. Geçen bir yılın muhasebesini yapıp, gelecek günlere dair umutların yeşerdiği yeni yıl, aslında bir yılın yol haritasını belirleme açısında da bir fırsattır.

2021 yılı ilk ayları itibariyle pandemiyi derinden hissettiğimiz bir süreçle başlasa da sonrasında normalleşme adımlarının atılması ile birlikte aslında biraz daha nefes aldığımız bir yıl oldu. 2022 yılı inşallah pandeminin etkisinden tamamen kurtulduğumuz bir yıl olur.

2022 yılının İlimiz, Ülkemiz ve tüm dünya için barış, kardeşlik ve huzur ortamının arttığı, sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Özellikle her anlamda ve her alanda dünyaya örnek olan, farklı ve değerler üstü medeniyet tasavvuru ve yönetim anlayışıyla dünyanın neresinde olursa olsun garip, gureba, dertli, ihtiyaç sahibi herkese şefkat ve  merhamet elini uzatan, bütün insanlığa çok büyük değerler katan ve katkılar sunan bu güzel Ülkemizin daha da gelişerek dünyada hedeflediği ve hak ettiği yere gelmesi en büyük arzumuzdur. 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni umutlarla karşıladığımız 2022 yılının, ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten ve çatışmalardan uzak güzel günler getirmesini dilerim.” dileklerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.