DOLAR 32,4450 0.05%
EURO 34,7565 -0.19%
ALTIN 2.424,79-0,41
BITCOIN 20503361,39%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Prof. Dr. KOTAN  Nereden Aday Olacak?

Prof. Dr. KOTAN Nereden Aday Olacak?

ABONE OL
17:52 | 27 Kasım 2023 17:52
Prof. Dr. KOTAN  Nereden Aday Olacak?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için partilerin adaylık başvuruları ve aday belirleme çalışmaları hızla devam ederken önümüze sürpriz bir isim geldi.

Sürpriz isimlerin çıkacağı zaten beklentiler arasında ama, hangi isim nereden ve hangi parti adayı ? İşte bu noktada şaşırıyoruz ve tam bir sürpriz oluyor, çünkü bu yerel seçimler bugüne kadar yapılmış olan seçimlerden çok daha fazla  kritik, belirlenen adayların kazanmaktan başka şansı yok. Partiler sanki cenk alanına çıkmış gibiler, kıyasıya bir yarış, en doğru ve en iyi aday çıkarma savaşındalar ve bundan dolayı sürpriz adayların peşindeler.

Partilerin en doğru adayları belirleme çabası

Bu çabalar doğrultusunda partilerin adaylık talebi götürdükleri isimler arasında, çok değerli bir isim ön planda Prof.Dr.Çetin KOTAN, bu isim birkaç partinin adaylık için ilk hedefleri.

Bilindiği gibi, Ak Parti adaylarını açıkladığı iller arasında halen Ağrı ve Van yok, yani burada hâlihazırda adayın netleşmediğini ve sürpriz bir aday geleceği sinyalini alıyoruz.

Ağrı ve Van kritik iki kilit nokta, burada adayın gerçekten çok güçlü olması lazım, aday çıkardık tamam denilemez buralarda, çıkarılacak adayların kazanmaktan başka şansı yok.

Sayın Kotan’ın Van’dan, Ak Partinin adayı olması için yoğun talebin kanaat önderleri ve  STK’lardan geldiği bize gelen bilgiler arasında.

Prof. Dr. Çetin Kotan Kimdir?

Van Yüzüncü Yıl Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin KOTAN, Aslen Doğubayazıt’ın En Eski, Köklü, Saygın Ailelerinden Geliyor, Çok Geniş Bir Çevreye Sahip Ve Abdulkadir KOTAN’IN Torunudur.

Uzun yıllardır görev yaptığı Van’da, yediden yetmişe herkesin tanıdığı, sevdiği, saygı duyduğu babacan, şefkat ve merhamet dolu yüreği ile hastanede kapısını çalan bütün hastalara samimiyetle kucak açan, yardımsever, son derece mütevazi kişiliği sahip, Prof. Dr. Çetin KOTAN bütün partilerin gözbebeği, adaylık talebi için listelerinde ilk sıralarda yer almaktadır.

Çok güçlü ve değerli bir akademisyen, 2009 yılında Prof. unvanı alan,son derece başarılı bir genel cerrah, akademisyenlik unvanlarından önce,insanlık vasıflarıyla ön planda çıkmış Sayın KOTAN’IN, Ağrı’ya mı, Van’a mı ve hangi partiye evet diyeceği henüz net değil, bunun bilgisini aldığımızda buradan sizlerle paylaşacağız.

Özel haber:Gönül Özkılıç

Tüm Yorumlar (1)
  • Cahit Kılıç

    Çetin Kotan bey gibi mesleğinin zirvesinde olan hemşerilerimizle gurur duyuyoruz. Elbetteki en doğal hakkı ve bırakın belediye başkanlığını, bakanlık yakışır da ancak Halkına daha verimli hizmet etmesini belediye başkanlığında değil kendi mesleğinde görüyorum. Böylesi bir ilim adamının bunca yıldır mesleğinde edindiği bilgi, birikim ve tecrübesini Belediyede yıpratmasına gönlüm razı değil. Önce Aziz edip Başkan yaparlar, beş yıl sonra da rezil ederler. Hakkında hayırlısı olsun.

    +4
    -0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.