DOLAR 32,3807 -0.13%
EURO 34,6856 -0.35%
ALTIN 2.397,83-1,51
BITCOIN 1983295-1,97%
Ağrı
18°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Ağrı Otobüsü Erzincan’da  Şarampole Devrildi

Ağrı Otobüsü Erzincan’da Şarampole Devrildi

ABONE OL
22:35 | 03 Ocak 2020 22:35
Ağrı Otobüsü Erzincan’da  Şarampole Devrildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERZİNCAN yakınlarında, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 18 kişi yaralandı.

Kaza bugün akşam saatlerinde, Erzincan- Sivas karayolunun Refahiye ilçesi Altköy mevkisinde meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, savrulduktan sonra şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 18 kişi yaralandı. olay yerine çok sayıda sağlık, AFAD ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Refahiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, buradan da Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Sağ tarafa devrilen otobüsteki yolcular, sol taraftan sağ taraftaki  yolcuların üzerine düştü. Kazanın bir anda yaşandığını  belirten yolcular,  Refahiye yakınlarında hava karlıydı. Birden otobüs sağa kaydı ve bariyerlere savrularak yan yattı, ne olduysa o an da oldu….Sol taraftaki yolcular, sağdakilerin üzerine düştüler, herkes can pazarı yaşadı, bizler altta kalanları çıkarmak için uğraştık, korku ve panik vardı,ifadeleri ile yaşadıkları kazayı anlattılar…

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.