DOLAR 32,4488 0.03%
EURO 34,7967 -0.21%
ALTIN 2.426,97-0,32
BITCOIN 20646841,47%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Sayan; Ağrı’lılar Siz Dünyaya, Türkiye’ye Tarihi Bir Ders Verdiniz

Başkan Sayan; Ağrı’lılar Siz Dünyaya, Türkiye’ye Tarihi Bir Ders Verdiniz

ABONE OL
12:42 | 01 Nisan 2019 12:42
Başkan Sayan; Ağrı’lılar Siz Dünyaya, Türkiye’ye Tarihi Bir Ders Verdiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, dün gece seçim sonuçlarının kesinleşmesinden sonra, Dörtyol Kavşağında kendisini kutlamak için ellerinde Türk bayrakları ve  parti bayrakları ile bekleyen binlerce Ağrı’lı vatandaşlara yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelerine yer verdi.

SAYAN, Kardeşlerim, Ağbilerim değerli  büyüklerim sizler Ağrı’da bir zafer yazdınız, sizler ve Ağrı kazandı  “Ağrı’ya canım feda, siz benim her şeyimsiniz. Bu saatten sonra ölsem bile gözüm arkada kalmayacak, size kurban olurum. Bugün Ağrı’nın kaderini, tarihini değiştirdiniz. Artık yepyeni bir Ağrı ile karşı karşıyayız. Esir düşen, başkalarının işgaline uğrayan, başkalarının eline düşen Ağrı’yı kurtardınız. Bundan sonra bana oyunu vermiş vermemiş olsun, bana hakaret edenler dahil herkes benim ağabeyimdir, kardeşimdir. Herkese hizmet boynumun borcudur.” diye konuştu.

Sayan  sadece bir kesimin değil hepinizin belediye başkanıyım,herkese hizmet etmek için varım diye kendini ifade ederken,sözlerine şöyle devam etti

“Ağrılılar, siz çok büyük bir iş başardınız. Siz dünyaya, Türkiye’ye tarihi bir ders verdiniz. ‘Ağrı düşmüş yerlerde sürünüyor, bir daha kalkamaz’ diyenlere, dünyanın en büyük cevabını verdiniz. Siz benim başımı Ağrı’nın başı kadar yükselttiniz. Ben size yanlış yapabilir miyim, sizi unutabilir miyim, aranıza ayırım koyabilir miyim, Bu partidendir, şu partidendir diyebilir miyim? Biz artık hep birlikte Ağrı’yız.”

Buradan 96 günde emeği geçen kanaat önderlerime, parti teşkilatımın her kademesine, stk’lara, gönüllü yol arkadaşlarıma herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sağ olun var olun, her zaman dediğim gibi bundan sonra el ele hep birlikte hareket edeceğiz, Ağrı’yı yeniden inşa edeceğiz  dedi…

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.