DOLAR 32,4056 -0.08%
EURO 34,6468 -0.52%
ALTIN 2.391,66-1,77
BITCOIN 1958781-3,72%
Ağrı
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan’la  Ağrı’da Çark Dönmeye Başladı

Savcı Sayan’la Ağrı’da Çark Dönmeye Başladı

ABONE OL
21:44 | 19 Mart 2019 21:44
Savcı Sayan’la  Ağrı’da Çark Dönmeye Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün Ağrı’da,  Cumhuriyet Caddesinde binlerce kişin toplandığı alanda halka hitaben yaptığı konuşmanın ardından, ilk etapta bin kişinin istihdam edileceği dünyaca ünlü bir spor markasının Nike  Orta Doğu ve Avrupa’daki tek üretim tesisinin temel atma törenini gerçekleştirdi, firma Ağustos Ayında üretime başlayacak.

Ağrı’nın makus talihinin Ağrı adayı Savcı Sayan’ın Ağrıya gelişiyle değişime başladığının bir göstergesi olan işsizlikle savaşta bu ilk büyük yatırımın Ağrı’ya gelmesi halk arasında daha şimdiden büyük bir sevinçle karşılandı, bu çok önemli ve değerli yatırımın bugün temelinin Bakan Soylu tarafından atılışından çok duygulanan ve büyük sevinç ve gurur yaşayan Savcı Sayan kendi medya hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı.

Sayan mesajında şu ifadelerine yer verdi; İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun katılımı ve Sayın Valimizin destekleriyle 10.000 kişinin çalışacağı spor markası Nike’nin üretim merkezi AĞRI olacaktır. Temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz tesisimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah… Yeşim Holding Yön.Krl.Bşk Şenol Şankaya’ya destekleri için yürekten teşekkür ederim, dedi.

Bizlerde ilimize memleketimize hayırlı uğurlu olsun, Allah devamını getirsin inşallah diyoruz.

Özel haber:Gönül Özkılıç

     

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.