DOLAR 32,4733 0.07%
EURO 34,8411 0.15%
ALTIN 2.478,570,68
BITCOIN 2015370-2,77%
Ağrı
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nden, OGC’ye Ziyaret

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nden, OGC’ye Ziyaret

ABONE OL
12:37 | 25 Nisan 2023 12:37
Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nden, OGC’ye Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs 2023 Genel seçimlerine sayılı günler kala milletvekilleri adayları tarafından Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretler sıklaşmaya başladı.

Yeşil Sol Parti Milletvekili adayları Sırrı Sakık ve Zelal Yılmaz, Yeşil Sol Parti İl Başkanı Cemal Akar, İl Genel Meclisi Üyesi Sabri Taşdemir,  Belediye Meclis Üyesi Tahsin Ok, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Parti Yöneticilerinden Ümit Doğruer, Avukat Taylan Altunay ve Yeşil Sol Parti Ağrı İl Yönetimi kalabalık bir ekip ile ilk ziyaretini Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Aydın’a gerçekleştirdi.

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’a, OGC Genel Başkanı Yardımcısı Ahmet Mahmut Kılıç ve OGC Genel Sekreteri Ayhan Aslan da eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Sırrı Sakık Ağrı’yı çok sevdiğini, halktan biri olduğunu ifade ederken, Belediye Başkanlığı döneminde kalan hesabı kapatmak ve yaşanabilir bir Ağrı için sıkı bir şekilde çalışmaya başlayacağını dile getirdi.

Seçimi kazandıklarında yolsuzluğun önüne geçerek, kadınlar, gençler ve çocuklar için önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten Sakık, Ağrı’nın gelişen şehirler sıralamasında en üst sıralara çıkaracaklarını sözlerine ekledi. Ak Parti’nin Ağrı’da enkaz bıraktığını da ifade etti.

Yeşiller Sol Partisi dördüncü sıra ve Patnos eski Belediye Başkanının kızı olan Zelal Yılmaz, seçimde Patnos’tan yüksek oranda oy alacağını dile getirirken, Zelal Hanım gençler için Ağrı’da işsizliğin çok yüksek olduğunu yeni iş alanlarının meydana getirilmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Ak Parti tarafından Ağrı ve ilçelerinde enkaz bırakıldığını dile getirdi.

Gençlerin artık kendi yuvalarında kalması gerektiğini söyleyen Milletvekili Adayı Yılmaz, artık gençlerin Kanada ve Avrupa’ya iş bulmak için kaçak yollara gitmesinin engellenmesi gerektiğini ifade etti.

Ziyaret sonrası Nihat Aydın tarafından Sırrı Sakık ve Zelal Yılmaz’a Nuh’un Gemisi  hediyesi takdim edildi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.