DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2071475-2,26%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

WhatsApp’tan bir yeni özellik daha!

WhatsApp’tan bir yeni özellik daha!

ABONE OL
18:55 | 12 Ocak 2022 18:55
WhatsApp’tan bir yeni özellik daha!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkes tarafından sevilerek kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın yeni özelliği ortaya çıktı. Bu özellikle birlikte sesli mesaj dinleyen kullanıcılar büyük kolaylık sağlayacak.

WhatsApp dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip. Meta çatısı altındaki şirket, gün geçtikçe yeni özellikler de kazanıyor. WhatsApp, son zamanlarda ise sesli mesajlar için yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Bu özelliklerden birini ise halihazırda bazı beta kullanıcıları test ediyor.

WhatsApp’ın yeni sesli mesaj özelliği, “yazamıyorum sesli mesaj at” deyip de iletişimi sesli mesaj yoluyla sağlamak isteyenlerin işini bir hayli kolaylaştıracak gibi görünüyor. Çünkü bu özellik sayesinde bir sesli mesajı dinlemeye başladığınızda ve sohbet listenize geri döndüğünüzde sesli mesajı dinlemeye devam edebileceksiniz. Yani sohbetten çıktığınızda veya farklı bir sohbeti açtığınızda dinlediğiniz sesli mesaj kapatılmayacak.

WABetaInfo’nun aktardığına göre; bu özellik bazı beta test kullanıcılarına sunuldu. Gelecekteki bir güncelleme ile özelliğin herkes tarafından kullanılabilir olması beklendiği belirtildi.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.