DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20803442,61%
Ağrı
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vatandaşa Yeni Evinin Anahtarı Vali Varol ve Başkan Sayan Tarafından Teslim Edildi

Vatandaşa Yeni Evinin Anahtarı Vali Varol ve Başkan Sayan Tarafından Teslim Edildi

ABONE OL
22:54 | 27 Ağustos 2020 22:54
Vatandaşa Yeni Evinin Anahtarı Vali Varol ve Başkan Sayan Tarafından Teslim Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi  Dr. Osman Varol ve Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Barikat04 Taraftar Grubu’nun girişimi, valilik  ve hayırsever iş insanlarının desteği ile toplanan yardımlarla yenilenen evin devir teslim törenine katıldı.

Ağrı Barikat04 Taraftar Grubu’nun ihtiyaç sahibi aileyi tespit etmesi Ağrı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım’ın gençlere destek vermesi sonucunda başlatılan yardım kampanyası ile yıkılarak yeniden inşa edilen evinin anahtarı 4 çocuk sahibi vatandaşa, Vali Dr. Osman Varol tarafından verildi. Vatandaşın yeni evinin anahtarını, hayırlı olması temennisi ile teslim eden Vali Varol: ‘Sporun, dayanışmaya ve kardeşliğe vesile olması gerektiğinin örneği olacak bir çalışma sonucunda sizlerle bir araya geldik. Barikat04 Taraftar Grubu’na mensup, spora gönül veren gençlerimiz, ihtiyaç sahibi ailemizi tespit edip ihtiyaçlarının giderilmesi için enerji sarf ettiler. Gençlerimizin başlattığı bu yardım organizasyonuna birçok kurum kuruluşun ve hayırsever vatandaşımızın dahil olmasıyla, ihtiyaç sahibi ailemizin ihtiyaçları giderilerek onlara çok güzel bir yaşam alanı kazandırıldı. Şunu belirtmeliyim ki; sporda özellikle futbolda, taraftar gruplarının bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları ve bu konuda çocuklarımıza örnek olmaları çok önemli, bizler bu konuyu çok önemsiyoruz.’ dedi.

 

Daha sonra ailenin evine konuk olan ve onlarla bir süre sohbet eden Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Belediye Başkanı Savcı Sayan, çocuklara hediyeler verdi. Evini çok beğendiğini ve bu desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren ev sahibi, Vali Dr. Osman Varol’a ve emeği geçen herkese kendisi ve ailesi adına teşekkür ettiğini belirtti.

Programda Vali Dr. Osman Varol’a, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın eşlik etti.- AĞRI

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.